2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پدرش حمایت کنه چی

پدر اگه حمایت کنه خوبه،بعد طلاق هم باید دوستانه رفتارکنید چون بچه دارید بخوای نخوای مجبور میشید در مورد بچه و مسائلش با هم مشورت کنید و همدیگه رو هم گاهی ببینید

از اطرافیان دیدم

دلتنگی بچه ها و غر زدنشون، بهانه هایی که میگیرن چون دوستا و بچه ها رو میبینن با والدینشونن،و اینکه چون معمولا این بچه ها مدام جا به جا میشن اذیت میشن

متاسفانه خانم های مطلقه تو این  جامعه با این سطح فرهنگ از لحاظ پیدا کردن کار و آدمای دیگه اذیت میشن، پیشنهاد های مختلف(من نگفتم به همه پیشنهاد نامناسب داده میشه دوستان، منظورم به اکثریت بود)

ممکنه خانواده پشتشون نباشن و این خودش خیلی ضعف روحی و مشکلات دیگه داره

از طرفی اگه همسر لج کنه برا دیدن بچه و مهریه  در اصل خانم تو دوزخه

دیدم بعضیا خانواده متعصب دارن اجازه بیرون رفتن ندارن و تو خونه پدرشون یه چشم یه مستخدم بهشون نگاه میشه(اگه خانواده انسانیت داشته باشن این معایب نیست و خانم عزت و احترام داره)

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱
از اطرافیان دیدمدلتنگی بچه ها و غر زدنشون، بهانه هایی که میگیرن چون دوستا و بچه ها رو میبینن با والد ...

منکه جدا شدم هم کار خوب پیدا کردم هم برای خودم خونه اجاره کردم، فقط غم دوری بچه ها اذیتم کرد پدرشون تا ۶ ماه نذاشت ببینمشون،دو سال پیشم بودن بعد حضانتشون گرفت ازم،بعد اینکه رفتن فقط یه دوست کنارم بود خاتواده م عین خیالشون نبود دارم دق میکنم، خودم خونه جدا اجاره کرده بودم چند بار شوک عصبی شدم و دوستم پیشم میموند الان اون دوست همسرمه کمکم کرد حق ملاقات بچه هامو بگیرم،بچه هام هفته ای یکبار میان پیشم و کلی خوش میگذرونیم با همسرمم رابطه شون عالیه در طول هفته هم زنگ میزنن حرف میزنیم با هم ،پدرشون هم از بعد دادگاه دیگه اذیتم نکرد و بهانه نیاورد که بچه ها رو نبینم،خودش میبره میارتشون

منکه جدا شدم هم کار خوب پیدا کردم هم برای خودم خونه اجاره کردم، فقط غم دوری بچه ها اذیتم کرد پدرشون ...

من تو پرانتز گفتم برا همه نه برا اکثریت

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱
میدونم عشقم منم از اوایل مشکلاتم گفتم

واقعا بهتون کمک کرده عزیزم🌸 خوشحالم برا آرامش الانتون

ان شا الله بهدحق ابوالفضل خدا دست خودتون و بچه هاشون رو بگیره عاقبت به خیر و تندرست باشید🌸 

واقعا بهتون کمک کرده عزیزم🌸 خوشحالم برا آرامش الانتونان شا الله بهدحق ابوالفضل خدا دست خودتون و بچه ...

فدات بشم عزیزم انشاءالله هیچ کس روزایی که من تجربه کردم رو تجربه نکنه و فقط رنگ خوشی و شادی ببینه تو زندگیش❤️❤️❤️🙏🙏🙏

فدات بشم عزیزم انشاءالله هیچ کس روزایی که من تجربه کردم رو تجربه نکنه و فقط رنگ خوشی و شادی ببینه تو ...

ان شا الله🪷🪷