85mohadeseh مدیر استارتر عضویت: 1401/05/08 تعداد پست: 1658 عنوان حس ششمی😔 282 بازدید | 63 پست تورو خدا بیا دیگه😢 عقل صدبار به من گفت نرو نشنیدم! 1403/07/08 | 18:51 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 11136 بگو تا بقیه نیومدن زود برم لللطفا منو بگو کی ازدواج میکنم و جطوریه و اخلاقش چطوریه؟حالم چطوره پیشش؟ الله💜یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود...🌱🕊
85mohadeseh مدیر استارتر عضویت: 1401/05/08 تعداد پست: 1658 بگو تا بقیه نیومدن زود برم دوباره کی پیام میده؟باهاش میرم تو رابطه؟چی میشه اخرش ؟ عقل صدبار به من گفت نرو نشنیدم!
haniiiii98 عضویت: 1402/12/16 تعداد پست: 297 میشه بگی موقعی که بچیا دوره هم جمع شدن پشت سرم حرف زدن ؟ گاهی وقتا سخت ترین کاره دنیا قانع کردن خودته 🙂
85mohadeseh مدیر استارتر عضویت: 1401/05/08 تعداد پست: 1658 خب سوالتون بپرسین یعنی چی بیا بعد هیچ دوبازه کی پیاممیده؟باهاش میرم تو رابطه؟اخرش چیمیشه؟ عقل صدبار به من گفت نرو نشنیدم!
sahram22 عضویت: 1402/01/28 تعداد پست: 3045 دوباره کی پیام میده؟باهاش میرم تو رابطه؟چی میشه اخرش ؟ رابطه ای شکل نمیگیره دیگه بینتون با خدا باش و پادشاهی کن❤️👑
هیچهیچهیچ عضویت: 1402/07/02 تعداد پست: 4559 خب سوالتون بپرسین یعنی چی بیا بعد هیچ اونی ک تازه باهاش آشنا شدم مجازی تا کی حرف میزنیم قرار میریم کی اگه بریم خوش میاد وخوشش میاد
sahram22 عضویت: 1402/01/28 تعداد پست: 3045 خب سوالتون بپرسین یعنی چی بیا بعد هیچ من و بگو کی باردار میشم؟ با خدا باش و پادشاهی کن❤️👑
هیچهیچهیچ عضویت: 1402/07/02 تعداد پست: 4559 رابطه ای شکل نمیگیره دیگه بینتون اونی ک مجازی آشنا شدم تا کی حرف میزنیم قرار میریم کی اگه بریم خوشم میاد خوشش میاد
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 11136 رابطه ای شکل نمیگیره دیگه بینتون منو نگفتین🥺کی ازدواج میکنم و چطوریه؟اخلاقش چطوریه و پیشش حالم چطوریه؟ الله💜یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود...🌱🕊
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 11136 خب سوالتون بپرسین یعنی چی بیا بعد هیچ عزیزم کی ازدواج میکنم و چطوریه؟اخلاقش چطوریه و حالم چطوره؟@فضواچه الله💜یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود...🌱🕊
sahram22 عضویت: 1402/01/28 تعداد پست: 3045 منو نگفتین🥺کی ازدواج میکنم و چطوریه؟اخلاقش چطوریه و پیشش حالم چطوریه؟ زمستون سال دیگه با خدا باش و پادشاهی کن❤️👑
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 11136 زمستون سال دیگه از اخلاقشم لطفا بگین؟چطوریه و حالم پیشس چطوریه؟ الله💜یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود...🌱🕊