2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دختر من ...هیچی در زمان تحصیلش ممتاز بود

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
2805

بچه ی من توی پیش دبستانی دقت و تمرکز نداشت دائم مدیر گلایه میکرد و می‌گفت مشکل داره

من تابستون بردمش کاردرمانی و بازی درمانی 

الان کلاس اوله فعلا نمیشه نظر داد ولی خودم حس میکنم عالی شده خدا رو هزار مرتبه شکر 

از کجا آمده ام آمدنم بهر چه بود ؟؟؟؟                به کجا میروم آخر ننمایی وطنم                          خداوندا مرا آن ده که آن به  

یه نگاهی به نظر روانشناس ها بندازین مهد و پیش دبستانی اصلا نباید جنبه آموزشی داشته باشه برای اینه که بچه کمی با محیط اجتماعی جدید آشنا بشه و روابط اجتماعی بسازه و یاد بگیره. حتی دوران دبستان هم نباید روی آموزش خیلی تاکید بشه به همین خاطر نمره رو برداشتن و در عوض ارزش گذاری خوب و خیلی خوب و ... گذاشتن که روانشناس ها میگن در همین حد هم نباید ارزشیابی داشته باشن

راسش 

پسرم يه سال مهد يه سالم پيش يك رفته 

ولي خب زمستونا كلا بد مريض ميشد و شايد روي هم يك ماه ميرفت كل زمستون و پاييزو 

سه تا مدرسه برا پيش دو امتحان داد و يكيش قبول شد 

در كنارش زبان بازي محور و ايمث هم ميره 

زبانش مثلا كاملا ميتونه حرف بزنه بازيهاش اصلا فارسي نيست ولي خب اونجا نه اصلا حرف نميزنه 

نميدونم از خجالته يا فن بيانش خوب نيست يا يادگيريش

بچه ی من توی پیش دبستانی دقت و تمرکز نداشت دائم مدیر گلایه میکرد و می‌گفت مشکل دارهمن تابستون بردمش ...

خب چیشد بالاخره تو پیش دبستانیش هیجی یاد نمیگرفت؟

برام صلوات میفرستین
راسش پسرم يه سال مهد يه سالم پيش يك رفته ولي خب زمستونا كلا بد مريض ميشد و شايد روي هم يك ماه ميرفت ...

وا مگه برای پیش دبستانی رفتن امتحان میگیرن قبلش.؟

برام صلوات میفرستین

خودتم باید باهاش کارنی

عمه من دخترشو ول میکنه میگه هیچی یادنمیگیره خب خودتم یادش نمیدی باهاش کارنمیکنی که توقع داری یادبگیره نصف روز اومدپیش من یه شعر کوتاه یادش دادم شاه دراورده بود!

خونه خیلی مهمه بابچه کارکن حالت بازی بهش چیزمیزیادبده

پیش دبستانی بیشتر بازی و مهارت دست ورزی است انتظار داری چی یادشون بدن؟

اخه شعر و اشکال هندسی و این چیزارو یاد میدن یک هفتس مدرسع ها باز شده دوتا شعر گفتن باید یاد بگیره

برام صلوات میفرستین
خودتم باید باهاش کارنیعمه من دخترشو ول میکنه میگه هیچی یادنمیگیره خب خودتم یادش نمیدی باهاش کارنمیکن ...

اگه خودم باهاش کار نمیکردم که اصلا این تاپیکو نمیزدم. خدایی از کجا فهمیدی اینو گفتی

برام صلوات میفرستین
وا مگه برای پیش دبستانی رفتن امتحان میگیرن قبلش.؟

اره 

پيش دو شهر ما سه تا مدرسه ممتاز هستن كه ازمون دارن 

به ترتيب قوي ترن پسر من سوميو قبول شد 🙁

انتظار داشتم اون ممتاز اوليه رو قبول بشه 

سالي تقريبا سي تومن هزينه سالانه مهدش بود كلاس زبان و رياضيشم ماهي حدود ٥تومن هزينه ميكردم 

ميگم كه همه جاهاي خوب بردمش 

دوستاش اكثرا قبول شدن اون مدرسه ممتازه رو اما پسر من دوتا اولي رو رد شد 

2810