2777
2789
عنوان

چقدر این ماماها تو مخن ازشون بدم میاد اه

| مشاهده متن کامل بحث + 468 بازدید | 39 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببین به حرف این جور آدما نکن اینا چون زورشون میاد به جای لم دادن رو صندلی مراجعه کننده رو باید راه بندازن این حرفا رو میزنن وگرنه واقعا هفته هات حساسن و تجربه ثابت کرده حرکت جنین خیلی مهمه من 37هفته بودم شب قبلش جنین داشت انگار فوتبال بازی میکرد خیلی تکون تکون میخورد فرداش خونریزی کردم و سزارین اورژانسی شدم البته سزارین دومم بود ولی میگم حرکتشون مهمه

ببین به حرف این جور آدما نکن اینا چون زورشون میاد به جای لم دادن رو صندلی مراجعه کننده رو باید راه ب ...

اره نشسته بود تو بلوک زایمان پسته میخورد تو اینستا بود زورش میومد به کار من رسیدگی کنه

دکترمم هردفعه میرم پیشش میگه خیلی حواست به حرکات باشه هفته های اخر این همش‌میگفت‌زمان ما این چیزا نبود که میرفتیم میزاییدیم میومدیم😒

2805
اره نشسته بود تو بلوک زایمان پسته میخورد تو اینستا بود زورش میومد به کار من رسیدگی کنهدکترمم هردفعه ...

هواست باشه ولی اگر دیدی تکون نمیخوره چیز شیرین بخور و منتظر باش زود نمیخواد بری آن شاالله این هفته های آخرم میگذره و تموم میشه به سلامتی

هواست باشه ولی اگر دیدی تکون نمیخوره چیز شیرین بخور و منتظر باش زود نمیخواد بری آن شاالله این هفته ه ...

اخه از دیشب کلا خیلی کم تکون خورد خیلی ترسیدم تا ۱۲ امروز صبر کردم دیدم نه بعد رفتم

وای من یاد یه چیز افتادم من یکبار ازم آب ریخت فکر کردم کیسه ام سوراخ شده دقیق یادم نیس چند هفته بودم ...

این ماما های عقب مونده بیسواد که خودشون و دکتر فرض میکنن همش چرت و پرت میگن که بگن اره من دکترم 

سر درمیارم درحالی که از هیچی سر درنمیارن حتی موقع زایمانم مناسب نیستن بیان بالا سر آدم 😐

فقط 13 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر ناز مامان💖🍼

نه بابا خصوصی بود خیر سرشون میگفت پولاتون و از سرراه اوردید هر دقیقه میاید چک میکنید بچتون و گفتم من ...

غلط کرده بیشعور باهاش برخورد میکردی حق نداشت اونطوری باهات بد حرف بزنه تو اون وضعت بجای اینکه ارومت کنه زر مفتم زده🤐 ینی بعضی آدما بویی از انسانیت و مهربونی نبردن انقد سنگ دلن 

رفتی بیمارستان اصلا به اون یه نفر محل نزار بگو من فقط با متخصص صحبت میکنم شما کاره ای نیستی 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر ناز مامان💖🍼

اره نشسته بود تو بلوک زایمان پسته میخورد تو اینستا بود زورش میومد به کار من رسیدگی کنهدکترمم هردفعه ...

هرچی که دکترت میگه رو گوش کن اون درس خونده و با سواده فهمیدس 

تکونای هفته های آخر جنین خیلی مهمه خدا نکرده شکمت سفت شد برو بیمارستان درنگ نکن 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر ناز مامان💖🍼