2777
2789

۳۶هفتمه از دیشب حرکات جنینم کم‌شده تا دیروز شکمم داشت جابه جا میشد دکترم تماس گرفتم گفت سریع برو ان اس تی بده هفته بالاست چک بشی ضرر نداره

رفتم اونجا میگم شبا ۱۰شب به بعد خیلی تحرک داره این نداشت دیشبو نگرانم کرد نخوابیدم 

میگهههه وا اومدی فقط وقت مارو بگیری بچت خوبه همه چیش چشم میگیم هر دقیقه تکون بخوره تو یه وقت استرس نگیری وسواس فکری داری🙁من با لبخند گفتم دورازجون ادم بچه اولشه تجربه که نداره یهو استرس میگیرش بهو گفت واااای خدا به داد بچه برسه چه مادر روان پریشی 😒😒بخدا مکالمه ما همین بود

رفتم بعدش فرم شکایت حراست بیمارستان پر کنم شوهرم گفت ولش کن مهم دکتره 

دکترم ۱۰بار زنگ زد برام بفرست 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2805

ازبس سرشون شلوغه و با ادمهای جورواجور سروکله زدن عصبی و بیشترشون عقده ای شدن 

کاربری سوممه بی دلیل و بی خبر از همه جا و همه چیز تعلیق شدمم اخه چراااااا😎😎😎😎 اسم هارو اصلا نمیخونم شاید تو یه تاپیک باهات هم نظر بودم و یجای دیگه باهات جنگیدم تو به دل نگیرر.😍مدافع و حامی حقوق حیواناتم ❤❤ عشق میدم بهشون و صد برابر عشق میگیرم ازشون ،خدا هم اون بالا میبینه و دعاشونو در حقم مستجاب میکنه 🤗🤗.اگه جایی گربه یا سگی دیدی دنبالت میاد نمی‌خواد بترسونت یا آسیب برسونه  ،اون گشنشه حتی شده یه لقمه از غذاتو بهش بدی ، بخدا که صوابش کمتر از سیر کردن آدم گرسنه نیست . اینا هم مخلوق خدان،خدا دوسشون داشت که آفریدشون 😻پس توهم مخلوق خدارو دوست داشته باش اینا خیلی معصومن..😻😻 تو این روزای گرم بیاین بفکرشون باشیم حتی یه ظرف اب کوچیک کنار جدول تو پیاده رو یا زیر درخت  هم بزارین  باعث میشین یه موجود بی زبون از تشنگی دربیاد همین کارهای کوچیک باعث میشه اونا دعاتون کنن ، خدا هم ازون بالا میبینت و جبران می‌کنه واست ، اون موقع است که گره ای که  تو زندگیت داری  بخودیه خود باز بشه مشکلت حل بشه ،دست به خاک بزنی طلا بشه .من خیلیییی امتحان کردم و هربار هم جواب گرفتم ،تو هم امتحان کن دل بده به حیوونای بی پناه و یتیم ،زودتر از صدتا نذر و دعا و چله جواب میگیری . فقط یکبار امتحان کن فقط یکبار ❤من آرامش زندگیمو مدیون دعای این موجودات بی آزار و بی دفاعم ، از ته قلبم ایمان دارم  .....اگه امضامو میخونی بی توجه رد نشو کافیه یکبار امتحان کنی 😚🤗❤

من بودم حتما برخورد می‌کردم حتما .دهن این بیشعور باید یجا بست تو الان بارداری حساس هستی غلط کرد دلتو شکوند

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

وای من یاد یه چیز افتادم من یکبار ازم آب ریخت فکر کردم کیسه ام سوراخ شده 

دقیق یادم نیس چند هفته بودم 

رفتم بیمارستان گفت باید بری سونو هیچ نرفته سونو گفت اگه ادیسه باشه باید بری فلان شهر که اونجا دستگاه دارن اونم فکر نکنم بمونه 

انقدر گریه کردم که نگو 

نَدین ،حالا این همه دادین چی شد؟؟؟؟ دستو میگم😎😐
چقدر بی ادب بود.بیمارستان دولتی بود؟

نه بابا خصوصی بود خیر سرشون 

میگفت پولاتون و از سرراه اوردید هر دقیقه میاید چک میکنید بچتون و گفتم من اولین باره این تست و میدم گفت حالا یاد میگیری😒

2810