2777
2789

قبل از اینکه بپرسین این رژیمی که کارکنان همین شرکت گرفتن و تو ی هفته بین 4.5 تا 7 کیلو کم میکنی

من امروز روز اولم فقط ی سیب خودرم و نارنگی 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من همین نینی سایت دیدم گرفته بودن گفتن3،4کیلو فقط کم کردیم که باز بعد یه هفته برگشت ولی منم از صبح چیزی نخوردم نمدونم اینو بگیرم یا مثل آدم رژیم بگیرم کم کم وزن کم کنمو اصولی...

چند کیلو میخای کم کنی شما؟

من یه10،12کیلو

کاربری دونفر
من همین نینی سایت دیدم گرفته بودن گفتن3،4کیلو فقط کم کردیم که باز بعد یه هفته برگشت ولی منم از صبح چ ...

من بعد از زایمان شدم 83 تا 

شما چن کیلویی

بشم 70 خوبه 

الان ی هفته هس باشگاه هم شروع کردم 

ب نظرم اگ طبق همون عمل کنی کم میکنی

راجب برگشتش هم ب نظرم معده هم عمل کنی پرخوری کنی برمیگرده چ برسه ب رژیم و باشگاه، ب هر حال باید رعایت کنی 

میشه بگی رژیمش چه شکلی؟

روز اول میوه 

روز دوم سبزیجات 

روز سوم ترکیبی از دو روز اول 

روز چهارم 6 تا موز و شش لیوان شیر فقط 

روزای بعدیو درس یادم نیس بزن نت دقیق بخون 

من هفتاد می‌خوام شیش کیلو کم کنم، یکی گفت با یه هفته تک خوری همینقدر کم کرده...اینجوری که فقط عدسی م ...

فقط عدسی خسته کننده نیس؟ 

حداقل این هر روز ی چیزی میخوری زده نمیشی 

من بعد از زایمان شدم 83 تا شما چن کیلوییبشم 70 خوبه الان ی هفته هس باشگاه هم شروع کردم ب نظرم اگ طبق ...

بسلامتی

منم68شدم ولی چون قبلا لاغر بودم الان بازو شکم رون در اووردم خیلی ناراحتم همه لباسام تنگ شدن بهم از اول تابستونم هی سعی میکنم رژیم بگیرم یچی میشه که نمیگیرم

ولی دلیلی که اووردید قانع کننده نیست چون لاغری های آروم و با عمل باعث میشه چربی از بین بره چون مواد مغزی کامل به بدن نمیرسه اما این رژیما باعث میشن اب بدن کم شه و وقتی غذا و آب بخوریو رطوبت بدنت مثل قبل شه دوباره سنگین میشی اضاف میشه

ولی بازم نمیدونم چون خودمم خسته شدم میخام زودتر کم کنم بدیمم همینه که صبر ندارم

کاربری دونفر

[QUOTE=355268737]بسلامتی منم68شدم ولی چون قبلا لاغر بودم الان بازو شکم رون در اووردم خیلی ناراحتم همه لباسام تنگ شدن ...[/QUOTE

آره درسته منظورم ب برگشت بود ک هر راهی و بری باید بعدش رعایت کنی 

2810