2777
2789
عنوان

پدر دوستامو که میبینم حسرت میخورم🥲🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 612 بازدید | 48 پست
تاثیری داره عزیزم؟میان خوب رسیدگی میکنن؟

من دوستم ۲۳ سالش بود سر اینکه نامزدش راجع به خانوادش چرت و پرت گفته بود اومدن کلی پرس و جو کردن. با مدیر مدرسه برادرش صحبت کردن، به خونشون زنگ زدن با مادر پدرش صحبت کردن، با خودش و ... تا مطمئن شدن اوضاع خوبه. حالا نمی‌دونم اگه اوضاع خوب نبود چجوری می‌شد. ولی راجع به افراد زیر ۱۸ سال شنیدم اگه ببینن شرایط خوب نیست سرپرستی بچه رو خانواده می‌گیرن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خوب کردی. بگیر انقد بزنش تا بمیره. اه اعصابم خورد شد. چرا انقد نر وحشی داریم. نمونش بابای خودم که عن ...

ماشالاا شیر دختر😍😍 کیففف کردممم😍😍

چیه این قانونا که پدره حق داره نه حق نداره اتفاقا خوب کردی به چنین نرهایی اگه رو بدی سوارت میشن اینا پدر نیستن پدر اونه که هوای دخترشو داره پشتشه و حامیشه نه این وحشیایی که از گرگ بیابون افتضاح ترن

من بخاطر همین کاراش رفتم کلاس تکواندو😂😂

یه صلوات مهمون دلم میکنی🥹❤️ کامنت منفی جواب نمیدم پس فکرنکن واسه من کامنت منفی گذاشتی و هیچی نگفتم حق داری نه جواب ابلهان خاموشیت😉‌ کاربری دست منو رفیق صمیمیمه😍

من دوستم ۲۳ سالش بود سر اینکه نامزدش راجع به خانوادش چرت و پرت گفته بود اومدن کلی پرس و جو کردن. با ...

شاید ایندفعه زنگ بزنم..دیگه بریدم. بخدا که بریدم. اصلا نمیدونم چیکار کنم. دارم به خودکشی فکر میکنم. پدرم داره نابودم میکنه.

ماشالاا شیر دختر😍😍 کیففف کردممم😍😍چیه این قانونا که پدره حق داره نه حق نداره اتفاقا خوب کردی به چ ...

قربونت برم.

اینا پدر نیستن. نر هستن. والا نرها هم با بچشون اینطور نمیکنن پدرم داره یه بلاهایی سرم میاره که...مدام میگه خودتو بکش..خودتو بکش..این زندگیه که داری؟😔

قربونت برم.اینا پدر نیستن. نر هستن. والا نرها هم با بچشون اینطور نمیکنن پدرم داره یه بلاهایی سرم میا ...

خدانکنه😘

اره واقعا حتی حیوونای وحشی

منم قبلا فکر میکردم اما بعدا به این نتیجه رسیدم من چرا زندگی خودمو تموم کنه اون بمونه و خوش بگذرونه من باید بمونم و نابود شدنشو ببینم کارما پس دادنشو و اینکه خودمم در نابود کردنش نقش داشته باشم

هیچوقت اینکارو نکن عزیزم مطمئنم ازدواج خوب که کنی از شر این عوضی راحت میشی

یه صلوات مهمون دلم میکنی🥹❤️ کامنت منفی جواب نمیدم پس فکرنکن واسه من کامنت منفی گذاشتی و هیچی نگفتم حق داری نه جواب ابلهان خاموشیت😉‌ کاربری دست منو رفیق صمیمیمه😍

تحمل زخم زبون خانواده بهتر از این وضعیت هست

بله میدونم چی میگی... 

ولی وقتی پدر اجازه نده که بچتو ببری خونش یا باید قید بچه رو بزنی یا باید از نظر مالی تامین باشی که بتونی خونه اجاره کنی و خرج زندگی بدی...

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊
عزیزم فکر کنم توهمسن دختر من باشی میشه یه راهنمایی بکنی منو؟

جانم عزیزم

جانم عزیزم

من یه دختر 16 ساله دارم همه جا خودم میبرم مدرسه کلاس تا حالا تنها 2 قدمم نرفته نگم من نزاشتم خودشم نخواسته البته چند باری با دوستش قرارکافه گذاشته خودم بردم گذاشتم رفتم دنبال کارا زنگ زده رفتم برش داشتم دو سه بارم مرکز خرید با دوستاش قزرار گذاشته بردم از جلوی مرکز خرید گذاشتم رفتم از اونجا هم برش داشتم هفته قبل بهم گفت تو کار درستی نمیکنی نمیزاری من هیچ جا تنها برم من الان بلد نیستم برای خودم یه آب بخرم این هفته کلاس میخوام بگم خودت برو البته کلاسش مرکز شهره اینم بگم قبلا با سرویس مدرسه که مطمینم ازش گفتم برده کلاس هاش ولی میخوام بگم با اتوبوس برو دوست داشتی به نظرتون تصمیم درسته یا اشتباهه؟خواهش میکنم راهنماییم کنید

من یه دختر 16 ساله دارم همه جا خودم میبرم مدرسه کلاس تا حالا تنها 2 قدمم نرفته نگم من نزاشتم خودشم ن ...

من ۱۹ سالمه عزیزم به نظرم کارتون بدنیست خیلیم خوبه باهاش رفیق باشین که بهتون اعتماد کنه این از همه چی مهمتره که یه وقت خدانکرده چیزی شد اولین نفر به شما بگه تواین سن حتی شده دورا دور حتما حواستون بهش باشه طوری که اذیت نشه

من خودم مامانم بیش از حد بهم سخت گیری کرد بدتر ازش فرار کردم چون بهم اخم میکرد و بی محلی و اذیتم میکرد 

ولی با توجه به سنش هرچقدرم دختر خوبی باشه در معرض اسیب و گول خوردن هست چون خیابونا هم پر از پسرای هوله بذارین سن ۱۸ رو رد کنه بعد، چون من خودم واقعا احساس میکنم چقدر ۱۸ سالگیم نسبت به ۱۶ بهتر میفهمم و حتی امسال بیشتر از پارسال ولی ۱۸ و ۱۹ حداقلشه

و احتمالا دوستاش بهش گفتن چراهمیشه مامانت همراهته چون تواون سن به منم میگفتن 

خدانکنه😘اره واقعا حتی حیوونای وحشیمنم قبلا فکر میکردم اما بعدا به این نتیجه رسیدم من چرا زندگی خودم ...

من سابقه خودکشی هم دارم...

ازدواج چیه بابا...فراریم ازش😢

میشه دوتا تاپیک اخرمو بخونی و نظر بدی؟بخدا موندم چیکار کنم😢

من ۱۹ سالمه عزیزم به نظرم کارتون بدنیست خیلیم خوبه باهاش رفیق باشین که بهتون اعتماد کنه این از همه چ ...

نه دخترم با من خیلی راحت  اوکیه همه چیز ب من میگه و همیشه هم میگه من اولین و بهترین دوستم مامانم هر موضوعی هم بهم بگه مثل یه همراه پیششم اون روزم بهش گفتم که از 18 سالگی میتونی بری تنهایی فقط میخواستم بهش پیشنهاذ بدم و خودمم پنونی برم دنبالش ولی میدونم که پیشنهاد هم بدم صدی نود قبول نکنه تنها برهخیلی دختر عاقلیه نسبت به سنش

نه دخترم با من خیلی راحت اوکیه همه چیز ب من میگه و همیشه هم میگه من اولین و بهترین دوستم مامانم هر ...

خیلیم عالی عزیزم افرین به شما😍❤️

2810