2777
2789

دخترم ۱۴ ماهشه شیر مادر میخوره فقط و غذای کمکی هم خیلی به زور چون بد غذاست(شیشه نمیکیره)

وزن تولدش ۲.۳۰۰ بوده الان ۸.۵۰۰ و توی یک ماه نیم اخیر هیچچچ افزایش وزنی نداشته

اوایل که غذای کمکی رو براش شروع کردم میزاشتم جلوش که بیشتر خودش تشویق بشه و بخوره ولی لب نمیزد دیگه خودم‌اکثر اوقات غذا دهانش میزارم

مولتی ویتامینم بهش میدم 

تورو‌خدااااا بگید چیکار کنم خیلی ریزه و کوچیکه شب و روز غصه میخورم  

بیست سال بعد، بابت کارهایی که نکرده ای بیشتر افسوس می خوری تا بابت کارهایی که کرده ای!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یعنی از ۶ ماهگی توقع داشتین خودش بخوره؟ 

باید بشونیدش تو صندلی غذاش که نتونه فرار کنه براش اسباب بازی بیارید بدید بازی کنه بهش غذا بدید

براش غذای مقوی، سوپ ماهیچه خیلی درست کنید، فرنی با بادوم و موز و نشاسته و پودر برنج

یعنی از ۶ ماهگی توقع داشتین خودش بخوره؟ باید بشونیدش تو صندلی غذاش که نتونه فرار کنه براش اسباب بازی ...

عزیزم منم همینطوری توی صندلی غذاش و بع بازی و سرگرم کرذنش سعی کردم غذا بدم ولی میگن خودشون در کنار کمک ما بتونن غذا خوردن رو یاد بگیرن توی اشتها و بیشتر غذا خوردنش کمک میکنه ولی دختر من فقط با غذا بازی میکنه منم هزچی بیشتر تلاش میکنم که بهش غذا بدم اصلا لب نمیزنه

بیست سال بعد، بابت کارهایی که نکرده ای بیشتر افسوس می خوری تا بابت کارهایی که کرده ای!