2777
2789
عنوان

بوی بد دهان کودک پنج ساله

| مشاهده متن کامل بحث + 357 بازدید | 28 پست
شاید تول داره که باعث میشه بو بده

یعنی درسته این موضوع؟

اخه اگه چیزی گیر کرده مگه نباید دائم بود بده؟

این یه روز بو میده چند روز خبری نیست

کودکی ۷ساله مادرش را برد بیمارستان، دکتر گفت:مادرت میمیرد!بچه گفت:کی؟؟دکتر گفت:پاییز!بچه گفت:پاییز کیه؟؟گفت وقتیکه برگهای درختان میریزند،بچه آمد خانه نخ و سوزن برداشت رفت تا تمام برگهای شهر را به درختان بدوزد!
نه عزیزم اول از دکتر بپرس بچه هست همینطوری دارو بهش نده

ممنون عزیزم

کودکی ۷ساله مادرش را برد بیمارستان، دکتر گفت:مادرت میمیرد!بچه گفت:کی؟؟دکتر گفت:پاییز!بچه گفت:پاییز کیه؟؟گفت وقتیکه برگهای درختان میریزند،بچه آمد خانه نخ و سوزن برداشت رفت تا تمام برگهای شهر را به درختان بدوزد!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دکتر گوش و حلق و بینی

اها ممنون

درمان نکنید مزمن میشه

سینوزیته دیگه درسته؟

دختر ۳ سال و نیمه منم همینجوره با اینکه شکمش سیر باشه دهنش بو میده 

صبحا از خواب بیدار میشه هم بوی بدی میده

فقط 10 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سهم ما از این زندگی، چرا عادلانه نیست؟
هنوز ب اون مرحله نرسیده

ممنون عزیزم

دختر ۳ سال و نیمه منم همینجوره با اینکه شکمش سیر باشه دهنش بو میده صبحا از خواب بیدار میشه هم بوی بد ...

به نظرم طبیعی نیست که،حالا صبح ناشتا بحثش جداست بزرگسالا ام همینطورن ولی طی روز که شکش سیره نباید بو بده ذهنم خیلی مشغوله نمیدونم یه دکتر کودکان ببرمش

به نظرم طبیعی نیست که،حالا صبح ناشتا بحثش جداست بزرگسالا ام همینطورن ولی طی روز که شکش سیره نباید بو ...

سلام عزیز پسر من۷سالشه دهنش بوی بد میده

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....
سلام عزیز پسر من۷سالشه دهنش بوی بد میده

منم پسرم ۵ سالشه بی دلیل که نمیشه باید یه دکتر ببریم ببینیم از لوزه یا دندون یا معده یا سینوزیت میگن میشه

منم پسرم ۵ سالشه بی دلیل که نمیشه باید یه دکتر ببریم ببینیم از لوزه یا دندون یا معده یا سینوزیت میگن ...

آره دکتر که حتما باید ببریم

من دقت کردم بوی دهنش بیشتر بعد عصر شروع میشه صبح نگتا ظهر اوکیه

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....
منم پسرم ۵ سالشه بی دلیل که نمیشه باید یه دکتر ببریم ببینیم از لوزه یا دندون یا معده یا سینوزیت میگن ...

پسرم پارسال لوزه اش عمل کردم