2777
2789

من زایمان طبیعی میخام انجام بدم تو بیمارستان خصوصی.دکتر من از اول بهم نگفته بود که قراره شیش تومن ازم جدای از هزینه بیمارستان بگیره.امروز که ۳۶هفته ام رفتم برای چکاب بهم گفت.شوکه شدم.میگه جدای از هزینه بیمارستان تو باید ۶تومن به خود من بدی.دلیلش هم اینه که بیمه پول من رو دیر میده یکی دوسال طول می‌کشه بخاطر همون من هم از بیمار میگیرم.سزارین و طبیعی هم فرقی نداره.ایا این کارش قانونیه؟من شنیدم خیلی از دکترها میگیرن.شکایت کنم بجایی میرسم؟توروخدا چیزی میدونید راهنمایی کنید.ممنون

ده تومن هزینه بیمه تکمیلی دادم ک برم شخصی حالا اینجوری خورد تو ذوقم.بزور پول بیمارستان جور کردم حالا دکتر چی میگه این وسط‌چرا باید به اونم جدا پول بدم مگه از بیمارستان نمیگیره 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
معمولا میگیرن عزیزم ۹۹درقد تو این وضع شکایت چی‌ منم‌ دوستم دیر بهش گفت دکتر رفت یه دکتر جوان را پیدا ...

سایت علوم پزشکی شکایت کردم تا تهش میرم اگه غیر قانونی باشه من نمیگذرم

چه خبره😐 معمولا برا دولتی همچین حرکتی میزنن دکترا دیگه خصوصی چرا

من سزارین هم ک شدم تو خصوصی دکتر هیچ زیرمیزی نگرفت

خوردند و شکستند و دریدند و تکاندند   هر چیز در این خانه بی برگ و نوا بود....🥀    🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡
به فکر ارامشت باشه بابا ول‌کن برو‌ یه دکتر پیدا کن دوسته من نیمه خصوصی بود

نیمه خصوصی یبار زایمان کردم واسه هفت پشتم بس بود.ببین آخه من الان هفته سی و ششم دکتر دیگه منو قبول میکنه؟

ماهم براحتی بدیم زیر بار بریم؟

یا میتونی به جاش یه ماما همراه بگیری 

میشه این کارو کرد کلا دکتر نگرفت؟ 

من خودمم باردارم ها 

خبر ندارم 

دکتر من هشت تومن میگیره خودشم بیمارستان خصوصی 

2810