2777
2789
عنوان

یه لحظه بیاید لطفا

45 بازدید | 5 پست

سلام میشه برام صلوات بفرستید لطفا

الان خیلی نیاز دارم

کامنت بذارید منم براتون بفرستم

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱
سلام بله حتما❤

مممنونم عزیزم

زیر سایه امام زمان و حاجت روا باشید🪷🪷

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلامببخشید اینجا پست میزارم شما حرز یمانی رو میخواید بخونید قبلش غسل میگیرید؟!من اولین باره میخوام ب ...

سلام عزیزم🪷🪷🪷

ببینید مطلب زیر که میذارم راجب خوندن این حرز اومده 👇👇👇

نکات مهم در آداب قرائت دعای حرز یمانی

از جمله نکات مهمی که در بسیاری از روایات نیز برای قرائت دعای حرز یمانی به آن سفارش شده می توان به موارد زیر اشاره کرد :

قرائت مداوم دعا خصوصا در زمان های صبح یا شب

طهارت و نظافت لباس هنگام خواندن دعا

غسل کردن قبل از قرائت این دعا یمانی برای پاکیزگی

خواندن دعا در مکان های خلوت

خواندن دو رکعت نماز حاجت، استغفار و صلوات

خواندن ۱۸ مرتبه ناد علی

ولی خودم مثلا وقتی بدنم تمیزه نمیرم باز غسل کنم بیام ب ا خوندن، لباسم که لباسای ما الان همه تمیزه

راجب این نماز حاجت و نادعلی که گفته بگید هم من یه مثال براتون میزنم مثلا نماز شب ۱۱ رفته که رکعت آخرش مهم ترین بخشش نماز وتر هست ،  اما چون نماز شب طولانیه و نیم ساعت زمان میبره و مردم از ترس اینکه وقتش طولانیه نمیخونن، اومده که میشه اگه کسب نمیتونه همین نماز وتر رو بخونه فقط به عنوان نماز شب یا اینکه خودش همین طور چند رکعت ساده بخونه ،،،،،این یعنی اینکه خوبه اگه کلش رو بخونید ولی کسی که نمیتونه میتونه فقط قسمتیش رو بخونه ، حالا معمولا دعا و ذکر ها هم این طور دستوری دارن که مثلا همراهشون نماز خونده بشه یا.... ولی اگه کسی نخونه مشکلی نیست

خود من خیلی آیت حرز رو خوندم ولی هیچ باری همراهش اون دو رکعت نمازی که گفته رو نخوندم یا اون ۱۸ تا نادعلی رو نخوندم.....یعنی میگم اگه شما خم فقط خود حرز رو بخونید مشکلی نیست 

ان شا الله به حق برکت امام حسین حاجت روا شید و به حق دستای شش ماهش گره از کارتون بازشه🪷🪷

سلامببخشید اینجا پست میزارم شما حرز یمانی رو میخواید بخونید قبلش غسل میگیرید؟!من اولین باره میخوام ب ...

سلام عزیزم🪷🪷🪷

ببینید مطلب زیر که میذارم راجب خوندن این حرز اومده 👇👇👇

نکات مهم در آداب قرائت دعای حرز یمانی

از جمله نکات مهمی که در بسیاری از روایات نیز برای قرائت دعای حرز یمانی به آن سفارش شده می توان به موارد زیر اشاره کرد :

قرائت مداوم دعا خصوصا در زمان های صبح یا شب

طهارت و نظافت لباس هنگام خواندن دعا

غسل کردن قبل از قرائت این دعا یمانی برای پاکیزگی

خواندن دعا در مکان های خلوت

خواندن دو رکعت نماز حاجت، استغفار و صلوات

خواندن ۱۸ مرتبه ناد علی

ولی خودم مثلا وقتی بدنم تمیزه نمیرم باز غسل کنم بیام ب ا خوندن، لباسم که لباسای ما الان همه تمیزه

راجب این نماز حاجت و نادعلی که گفته بگید هم من یه مثال براتون میزنم مثلا نماز شب ۱۱ رفته که رکعت آخرش مهم ترین بخشش نماز وتر هست ،  اما چون نماز شب طولانیه و نیم ساعت زمان میبره و مردم از ترس اینکه وقتش طولانیه نمیخونن، اومده که میشه اگه کسب نمیتونه همین نماز وتر رو بخونه فقط به عنوان نماز شب یا اینکه خودش همین طور چند رکعت ساده بخونه ،،،،،این یعنی اینکه خوبه اگه کلش رو بخونید ولی کسی که نمیتونه میتونه فقط قسمتیش رو بخونه ، حالا معمولا دعا و ذکر ها هم این طور دستوری دارن که مثلا همراهشون نماز خونده بشه یا.... ولی اگه کسی نخونه مشکلی نیست

خود من خیلی آیت حرز رو خوندم ولی هیچ باری همراهش اون دو رکعت نمازی که گفته رو نخوندم یا اون ۱۸ تا نادعلی رو نخوندم.....یعنی میگم اگه شما خم فقط خود حرز رو بخونید مشکلی نیست 

ان شا الله به حق برکت امام حسین حاجت روا شید و به حق دستای شش ماهش گره از کارتون بازشه🪷🪷