سلام عزیزم🪷🪷🪷
ببینید مطلب زیر که میذارم راجب خوندن این حرز اومده 👇👇👇
نکات مهم در آداب قرائت دعای حرز یمانی
از جمله نکات مهمی که در بسیاری از روایات نیز برای قرائت دعای حرز یمانی به آن سفارش شده می توان به موارد زیر اشاره کرد :
قرائت مداوم دعا خصوصا در زمان های صبح یا شب
طهارت و نظافت لباس هنگام خواندن دعا
غسل کردن قبل از قرائت این دعا یمانی برای پاکیزگی
خواندن دعا در مکان های خلوت
خواندن دو رکعت نماز حاجت، استغفار و صلوات
خواندن ۱۸ مرتبه ناد علی
ولی خودم مثلا وقتی بدنم تمیزه نمیرم باز غسل کنم بیام ب ا خوندن، لباسم که لباسای ما الان همه تمیزه
راجب این نماز حاجت و نادعلی که گفته بگید هم من یه مثال براتون میزنم مثلا نماز شب ۱۱ رفته که رکعت آخرش مهم ترین بخشش نماز وتر هست ، اما چون نماز شب طولانیه و نیم ساعت زمان میبره و مردم از ترس اینکه وقتش طولانیه نمیخونن، اومده که میشه اگه کسب نمیتونه همین نماز وتر رو بخونه فقط به عنوان نماز شب یا اینکه خودش همین طور چند رکعت ساده بخونه ،،،،،این یعنی اینکه خوبه اگه کلش رو بخونید ولی کسی که نمیتونه میتونه فقط قسمتیش رو بخونه ، حالا معمولا دعا و ذکر ها هم این طور دستوری دارن که مثلا همراهشون نماز خونده بشه یا.... ولی اگه کسی نخونه مشکلی نیست
خود من خیلی آیت حرز رو خوندم ولی هیچ باری همراهش اون دو رکعت نمازی که گفته رو نخوندم یا اون ۱۸ تا نادعلی رو نخوندم.....یعنی میگم اگه شما خم فقط خود حرز رو بخونید مشکلی نیست
ان شا الله به حق برکت امام حسین حاجت روا شید و به حق دستای شش ماهش گره از کارتون بازشه🪷🪷