2777
2789
تو مهد به بچها شربت خواب اور میدن تا کمتر اذیت شن

کمتر اذیت شن نه کمتر اونا اذیت بشن مفت خورا

"دوستت دارم”، آن هم خیلی زیاد، اما فکر رفتن که به سرت زد حتی اگر پشیمان هم شدی، برو! دوستت دارم، آن هم خیلی زیاد، اما اگر دلت با دیدن دیگری لرزید، رها کن مرا. دوستت دارم، آن هم بسیار زیاد، اما سال‌هاست که فهمیده‌ام، کسی که به رفتن فکر میکند، از کسی که میرود بی‌رحم‌تر است …دوستت دارم اما اینبار اگه رفتی، برای همیشه برو... یه دردایی واسه سن و سالی که داشتم خیلی بزرگ بود... ولی با همون دردها بزرگ شدم و حلشون کردم! 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شاید داره مریض میشه 

با مامانای دیگه صحبت کن ببین بچه های اونام اینجوری شدن یانه 

با مربیش هم صحبت کن ببین متوجه تغییری شدن یانه یا بپرس بچه اذیت میکنه یانه

بهتره تا سه سالگی بچه مهد نره اگر شرایطش رو دارید پرستار براش بگیرید بهتره

کاش براش پرستار بگیری مهد محیطش اصلا مناسب بچه های حداقل زیر دو سال نیست 

تاپیکهایی پر از وایب مثبت برای کنکوری ها امیدوارم بخونید و استفاده ببرید...اگروسواس فکری دارید اولین تاپیکم رو بخونید برای مدتی در سایت نیستم لطفا درخواست ندید برای پرسیدن سوالات کنکوری ...روزها فکر من ایست و همه شب سخنم /که چرا غافل از احوال دل خویشتنم /از کجا امده ام امدنم بهر چه بود/به کجا میروم اخر ننمایی وطنم زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست /هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود /صحنه پیوسته ب جاست/ خرم آن نغمه که مردم بسپارندبه یاد                                                                                 باشد که یادم نرود گر تو نبودی من هیچ نبودم هیچ...! که تویی پروردگار عالمیان که تو جان منی و از تو گذر نیست مرا 

شنیدم بعضی مهد ها برای اینکه از دست بچه راحت باشن خواب آور میدن اگه مجبوری بذاریش مهد یه جای مطمئن بذارش بچه هشت ماهه اونقدری نمیتونه تحرک داشته باشه که خسته بشه خسته هم بشه انقدر خوابیدن...بازم نمیدونم ولی مطمئن شو 

🌈 متاهل و پایبند به زندگی مشترک💍درخواست دوستی آقایون⛔️

ممکنه به بچه کوچیکا خواب آور بدن البته چون میگی چند ساعت بیدار بوده و بازی کرده احتمالا همون خوب نخوابیده و خسته بوده.ولی اولا جای مطمئن بذار بعدم چند بار سر زده ساعتی که بچه باید بیدار باشه برو وضعیتش و بررسی کن.تا بفهمن حواست هست.

چجوری میبرید مهد ممکنه سر بچه ضربه بخوره خدایی نکرده از دست کسی بیفته

دقیقا من خودم دیدم یه بچه ۱ ساله تو مهد چجوری با سر خورد زمین 

یه لحظه فکر کردم واقعا بچه یه اتفاقی براش افتاد چون مربی حواس پرت بود

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞