2777
2789
عنوان

منالیگه متولد هشتاد و چهاره

| مشاهده متن کامل بحث + 1138 بازدید | 105 پست
قزای تو عالی🤭کاش مدرسه بوددرگیر مهد کودکم و احساس سابیدگی شدیدی دارم😂

خدانکنه

شکر خدا  

الهی   الان عادت کرده به همکلاسیاش و عادت کرده فارسی صحبت کنه؟

من براش اپراتور بودم ولی اون لاکتوز رو دوست داشت💔😂میشه واسه پزشک شدنم دعا کنید؟❤❤

اها اینجا هم گرمه روزاش امروز یکم سرد تر شد الانم یه نیم ساعتی هس بارون میاد

اوه اینجوری هوا بدجوره ادم بیشتر سرما میخوره

من براش اپراتور بودم ولی اون لاکتوز رو دوست داشت💔😂میشه واسه پزشک شدنم دعا کنید؟❤❤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خدانکنهشکر خدا الهی الان عادت کرده به همکلاسیاش و عادت کرده فارسی صحبت کنه؟

اره 

چند روز پیش رفتم دنبالش فوتبال دستی بازی میکردن مربیش میگفت از وقتی بازیو شروع کردیم رفته رو کانال کوردی هی میگه دیییی هااااا بیخههههه😂😂😂😂😂😂 صداش زدم بیا بریم میگفت اره بریم اینقد اینارو خول دادم دستم شکیا😂

منتظرم دالگم چای بکیگ😂

دخترخودتم یه خورده کار کن تو خونه فردا روزی میخوای عروس شی    

شوخی کردم

خوشبگذره با چای داغ  

اره چند روز پیش رفتم دنبالش فوتبال دستی بازی میکردن مربیش میگفت از وقتی بازیو شروع کردیم رفته رو کان ...

عزیزم     

هنوز اولاشه ایشالا کم کم با جو اونجا دوست تر میشه

[QUOTE=355214643]دخترخودتم یه خورده کار کن تو خونه فردا روزی میخوای عروس شی شوخی کردمخوشبگذره با ...

عا عمم هم همینو میگفت      

ببخشید یه خورده سرعتم شبیه لاکپشته

گوشیم رو جمع کردم با لپ تاپ وارد سایت شدم و لپ تاپ کمی بیش از اندازه دیمیه به سختی میشه تایپ کرد بعضی از دکمه ها درست گرفته نمیشن

وی وی عشقی من ام عوضیه😆

کارش درسته

منال شاباده قوم نزیکمانه

۱‌‌=۲+۲                                                                                   اگه یک تخم مرغ از درون بشکند یک زندگی اغاز میشود و اگه یک تخم مرغ از بیرون بشکند یک زندگی پایان می یابد. فهمیدین چی شد؟                                                                                           " زن "در زبان کُردی به زیباترین نحو ممکن معنا شده نه خانم است نه زنیکه نه ضعیفه نه زن او را «آفرت» مینامند به معنای آفریننده                                                                            ناله واقعی رو خیام میکرده طرف منجم بوده ریاضیدان بوده شاعر بوده فیلسوف بوده دهن مهن واسه علم نذاشته تازه شکایت هم داشته که:از آمدنم نبود گردون را سود /وز رفتن من جلال و جاهش نفزود /وز هیچ کسی نیز دو گوشم نشنود /کاین آمدن و رفتنم از بهر چه بود؟     زبان کوردی در بین ۱۶۸ زبان زنده دنیا رتبه هشتم قرار دارد. همچنین زبانهای ترکی و فارسی به ترتیب در رتبه های ۲۱ و ۴۴ قرار دارند و عربی نیز ۴۸ است.      دلیل بدبختی ها؛گناه،کارما،ماورا.                       راز ثروت:شکرگزاری،استغفار،انفاق     میدونستین که خداوند در قران از کوردها ُسخن به میان اورده؟ایه ۱۶ سوره فتح(روایت ابوهریره که از علمای اسلام و از یاران پیامبر) یا میدونستین خداوند در تورات(در اشعیای ۱۳)به کوردها اشاره کرده و انها را ارتش من خطاب میکند؟              

2810