2777
2789
عنوان

به شوهرم گفتم طلاق عاطفی بگیریم الان حالم بده میشه بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 2165 بازدید | 104 پست

عزیزم خب قبل ازدواج ندیدی اینا رو؟؟

ازدواج من و همسر سابقمم با اختلاف طبقاتی بود،،،،ما معمولی بودیم اونا ولی از اون خانواده هایی بودن که هر سال طبق مد وسایل خونه رو از دم عوض می کنن و خیلی چیزای دیگه،،،،یعنی اگه همسر سابقم می خواست به اختلاف طبقاتی دقت کنه ها واقعااااا زندگی برام از اون چیزی که بود سخت تر می شد،،،،اختلاف فرهنگی،،،،طبقاتی همه مهمه.

خواهشاً دقت کنین.

از تماااام شیرین زبونیا،اولین قدمی که بر می داره،حسِ خوب اولین بار که بابا و مامان می گه،اولین باری که دندون در میاره،اولین باری که میره مدرسه و چشم می دوزی به پشت سرش و فقط نگاهش می کنی می گذرم و می گم حسِ خوب پدر و مادر شدن وقتیه که پسر یا دخترت بدونه که می تونه راجع به همه چیز باهات حرف بزنه،بدون ترس،بدون دلهره،بدون خجالت و بدون نگرانی....////                          پرسید:حضورش به چه ماند؟🤔گفتم:به شنیدن صدای آدمی که در غربت،به زبان مادریَت سخن بگوید!!😍😍////❤️به وقت ۱۴۰۳/۷/۱۲ سر اومدن ۹ ماه انتظار❤️تو را دوست دارم و این دوست داشتن حقیقی است که مرا به زندگی دلبسته می کند.....

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کلاسمون🙃🙃🙃

دیگه برای شوهراتون کلاس نزارید لطفا

گیر یه آدم عوضی نیفتادی اینه رو مشکل میدونی

اگه دلت شکسته قدرتو نمیدونن تنهایی مهجوری عب نداره غصه نخور چیزای خوب تو این دنیا همیشه مهجورن مثل مسجد،نماز و حتی خود خدا 😢وقتی میری دندانپزشکی،کلینک کاشت مو و فیشیال و... وقیمت ها رو میبینی.تازه قدر نعمت های رایگان خدا رو میدونی 😊🙃...اللَّهُمَّ أَغْنِنِي بِحَلَالِكَ عَنْ حَرَامِكَ، وَ بِفَضْلِكَ عَمَّنْ سِوَاكَ‏.خدایا! مرا به‌وسیلۀ حلالت از حرامت بی‌نیاز کن، و با فضل خودت، از هرچه غیر خودت بی‌نیاز گردان....اینجا ثابت کن😊خدا باهاته💔

کاش فکر می‌کرد بهش از اول هم آدم های دهن پر کن و خوش تیپ و پولدار دوست داشتنم برعکس شد

الان مقصر بابات هست؟ شما خودت مگه عقل نداشتی؟ حالا بقیرو مقصر میکنی الان هم بهتره قدر زندگیتو بدونی 

خدایا شکرت
اونم گناهی نداره که من نمیخوامش به جای این همه دعوای بیهوده گفتم بهش باهم دیگه حرف نزنیم

ناراحتیت‌ برای گرم‌بودنشه؟

ببین ب این فکر کن ک شاید اون آدمای دهن پر کن و با کلاسی ک دوس داری بدرد نخور باشن...بزننت‌‌...اذیت کنن..خسیس باشن...خیانت کار...هزار عیب دیگه

والا الانم ۳۰ تومن بد نیست بخدا

ناگهان خوابی مرا خواهد رُبود ••• من تهی خواهم شد از فریادِ درد ••• خاک می‌خواند مرا هر دم به خویش ••• می‌رسند از رَه که در خاکم‌ نهند ••• آه شاید عاشقانم‌ نیمه شب‌ ••• گل به روی گورِ غمناکم‌ نهند ••• لیک دیگر پیکرِ سردِ مرا ••• می‌فشارد خاکِ دامن گیر  و پاک ••• بی تو دور از ضربه های قلبِ تو ••• قلب من می‌پوسد آن جا زیرِ خاک ♡
2810