2777
2789
عنوان

به شوهرم گفتم طلاق عاطفی بگیریم الان حالم بده میشه بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 2165 بازدید | 104 پست
با خودت چی فکر کردی از بی ام وی بابات اومدی تو زندگی کسی که یه ماشینم نداشت؟ اون آقا چرا فک کرد شما ...

تقصیر بابام شد گفت من خودم کمکت می‌کنم میگن پسر خوب و سالمیه همین کافیه !!!! 

اوضاع مالیش رو از اول ک‌میدونستی...بقیه دلایلت‌ هم الکیه...مثل گرم‌نبودن با خانوادت و تخفیف گرفتن‌...تازه میگی الان خوشتیپ شده پس چطور اول ک بدتیپ بود نفهمیدی کلاسش بهت نمیاد

ناگهان خوابی مرا خواهد رُبود ••• من تهی خواهم شد از فریادِ درد ••• خاک می‌خواند مرا هر دم به خویش ••• می‌رسند از رَه که در خاکم‌ نهند ••• آه شاید عاشقانم‌ نیمه شب‌ ••• گل به روی گورِ غمناکم‌ نهند ••• لیک دیگر پیکرِ سردِ مرا ••• می‌فشارد خاکِ دامن گیر  و پاک ••• بی تو دور از ضربه های قلبِ تو ••• قلب من می‌پوسد آن جا زیرِ خاک ♡

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همون اول ماشین باباش رو ندیدی؟ تیپش رو ندیدی؟ وضعیت مالیش رو ندیدی؟ کسی که وضعیت مالیش زیاد خوب نیست ...

تقصیر بابام شد گفت پسر خوب و سالم کمه درسته الان اعتیاد نداره دست بزن نداره سیگار نمیکشه ولی دوسش ندارم فقط وابسته شدم

عزیزم درسته انتخابتون اشتباه بوده ولی سعی کنیدبا هم مچ بشید. زیاد تفاوتها رو به روش نیار سعی کن به عقاید و شرایطش احترام بذاری. اگه اخلاقای دیگش خوبه باهاش کنار بیا ولی منت نذار. 

تقصیر بابام شد گفت پسر خوب و سالم کمه درسته الان اعتیاد نداره دست بزن نداره سیگار نمیکشه ولی دوسش ند ...

با تفنگ ک بالا سرت نبود

قبول نمیکردی

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚🌱💚 عشق اول و آخرم استقلالم ⭐️💙👑💙⭐️ گناهه وگرنه میگفتم خدایی Esteghlalam زندگیم 💙💫 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند 💙🙃 میخواهم نامِ تو را تتو بزنم بر بدنم تا که باقی بماند نامِ تو در کفنم 💙🥲 تو قشنگ ترین تعهد منی بند بند وجودم ، نبوده نیست و نخواهد بود جز تو کسی عزیزِ این تن ، استقلال جانم عزیز ترینم 💙 تاجِ کبیر ⭐️💙👑💙⭐️
تقصیر بابام شد گفت پسر خوب و سالم کمه درسته الان اعتیاد نداره دست بزن نداره سیگار نمیکشه ولی دوسش ند ...

خب بابات فکر نمی‌کرده دو روز دیگه یاد اختلافات طبقاتی میفتی 

خدایا شکرت
کلاست نمیخوره از اول اونو‌ تحت فشار نمیذاشتی امثال شماها فقط با پول باباهاشون فک میکنن کسی هستن خودت ...

خودمم کار می‌کنم اینجا نیومدم قضاوت کنی اومدم درد و دل کنم مجبور نیستی کامنت بزاری

تقصیر پدرم شد 😔

میفهمم چی میگی...

الان عذاب وجدانت برای چیه؟

ناگهان خوابی مرا خواهد رُبود ••• من تهی خواهم شد از فریادِ درد ••• خاک می‌خواند مرا هر دم به خویش ••• می‌رسند از رَه که در خاکم‌ نهند ••• آه شاید عاشقانم‌ نیمه شب‌ ••• گل به روی گورِ غمناکم‌ نهند ••• لیک دیگر پیکرِ سردِ مرا ••• می‌فشارد خاکِ دامن گیر  و پاک ••• بی تو دور از ضربه های قلبِ تو ••• قلب من می‌پوسد آن جا زیرِ خاک ♡
2810