2777
2789

سه ساله ازدواج کردیم بچه ندارم تو یه خانواده خیلی پولدار بزرگ شدم نمی‌دونم چیشد دست تقدیر با کسی ازدواج کردم که وضع مالی خوبی نداشت الان بهتر شده ماهی سی تومن حقوق میگیره 

من تو رفاه بزرگ شدم نمیخوام پز بدم اینجا کسی من و نمیشناسع درد و دل دارم می‌کنم ماشین بابای من بی ام و هست ماشین پدر شوهرم پراید شوهرم هم ماشین نداشت بابام براش خرید میخوام اختلاف طبقی و بگم  الان اخلاقای همسر مو دوست ندارم عاشقش نیستم سر قیمت تخفیف چونه میزنه

راحت خرید نمیکنه اقتصادی هست به تیپ اهمیت نمیده بعد ازدواج با من خوشتیپ و امروزی شده چون من قبلی هاش و ریختم دور براش مد روز خریدم با خانواده خودش صمیمی هست اما با خانواده من نه زیاد عمده مشکلات مون این دو تا موضوع هستن  دست بزن نداره اهل اعتیاد نیست اهل رفیق بازی نیست به منم سخت نمیگیره ولی من دوسش ندارم با این اخلاقاش امشب گفتم دو تا همخونه باشیم تا بعد با خانوادم حرف بزنم اما عذاب وجدان دارم چون آدم گرمیه ولی دلم ازش صاف نبست کلاس مون بهم نمیخوره 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

همون اول ماشین باباش رو ندیدی؟ تیپش رو ندیدی؟ وضعیت مالیش رو ندیدی؟ کسی که وضعیت مالیش زیاد خوب نیست 50 ت هم واسش پوله برای همین چونه میزنه 

خیلی بده که الان تازه به این موضوعات پی بردی 

خدایا شکرت

شما انقد کلاس اینا براتون مهمه خب چرا باهاش ازدواج کردین موقعی ازدواج کردید باید بااین چیزاهم کنار بیای دیگه 

تو کتاب کفتارها از هیچ شیری به نیکی یاد نمیشه!⚔️
2810