2777
2789
عین من . شما چیشده؟ تاپیک اخر منو بخون

چون رفت بیرون گفتم کجا میری گفت کار دارم گفتم خب کارت چیه گفت کار دارم رفت بعد یه ساعت دیگه هرچی زنگ زد جواب ندادم اومد خونه سرسنگین بودم باز رفت تا الان

اعتمادم از بین رفته کجا میخواسته بره ک نگفته ب من اخه 😔

یه حالیم انگار رو زمین نیستم دلم میخواد یا جیغ بزنم بلند یا بمیرم اصلا حالم خیلی بده😭😭

والا شوهرمن کلا خصوصیت بد داره 

بددهن بداخلاق تندخو دست بزن بی ادب بچه ننه مهربون برا بقیه دهن لق عجول بی عقل بچه دروغگو غیرت بیخود عصبانی خیلی شدیددد 

متاهل و متعهد ❤️ لطفا هرکی امضامو دید اکر دوست داشت برام دعا کنه بریم سرخانه زندگیمون خسته شدم از عقد وام ازدواجمون جور بشه ضامن جور بشه 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چون رفت بیرون گفتم کجا میری گفت کار دارم گفتم خب کارت چیه گفت کار دارم رفت بعد یه ساعت دیگه هرچی زنگ ...

ای بابا فکر‌کردم چی شده. ببین اگ میخاست کاری‌کنه جایی بره ک تو نفمی و خلاف بود ک انقد ساده لو نمیداد خودشو. میگفت فلان جا ب دروغ. خیلی تابلو بوده. بنظرم جای بدی نرفته از رو لج گفته جایی .. از‌قبل دلخوری‌نداشتید؟ 

برام دعا کنید تراپیم کامل شه و خونه دار شم و بچه بیارم‌. (چه حرفها که گفته نشد ، نگاه شد) (آخرین سنگر سکوته) 
ای بابا فکر‌کردم چی شده. ببین اگ میخاست کاری‌کنه جایی بره ک تو نفمی و خلاف بود ک انقد ساده لو نمیداد ...

ن اصلا دلخوری نداشتیم نمیدونم اصلا یه حالیم اعصابم خورده😢😢

والا شوهرمن کلا خصوصیت بد داره بددهن بداخلاق تندخو دست بزن بی ادب بچه ننه مهربون برا بقیه دهن لق عجو ...

یکیشم من دارم 😑😐

از لحاظ روحی نیاز دارم همزمان نزدیک ولیعصر تهران زندگی کنم، اصفهان بگردم، تو حافظیه ی شیراز قدم بزنم، تو مشهد هرروز برم حرم امام رضا زیارت، توی مازندران همه ی غذاهارو امتحان کنم، توی کیش ماشین سواری کنم، عصر ها تو جنگل های گلستان چایی بخورم، غروب خورشیدو از ساحل بوشهر و شب ستاره ها رو از آسمون کویر یزد ببینم:)🚶‍♀️
ن اصلا دلخوری نداشتیم نمیدونم اصلا یه حالیم اعصابم خورده😢😢

نزدیک پر یودت نیست 🤣

برام دعا کنید تراپیم کامل شه و خونه دار شم و بچه بیارم‌. (چه حرفها که گفته نشد ، نگاه شد) (آخرین سنگر سکوته) 
مرموز .غیر قابل پیش بینی .مهربون ولی بی ذوق. دست و دلباز . پایه دیوانگی نیست .تظاهر به بیخیالی میکنه ...

دقیقاااا عین من. راحت دروغ میگ هرجا ب ضررش باشه. و اعتماد بهش ندارم.با خودم میگم وقتی دروغ میگ هرکاری دیگم ازش برمیاد. تاحالا چیزی راجب دختر ازش ندیدم ولی ببینمم تعجب نمیکنم دیگ. تاپیک اخرم بخون. چقد شبیهیم بهم با شما