2777
2789
اره اونکه خیلی قدیمیهمنظورم همین اخراس که کدوم درست گفتن

کم کم دارم به این نتیجه میرسم حس ششم خرافاته آدم باید فااال بگیره

خلیج فارس فارس بوده فارس هست و فارس خواهد ماند 🇮🇷کجای کاری پری خانم 😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کم کم دارم به این نتیجه میرسم حس ششم خرافاته آدم باید فااال بگیره

اونم چرته

کلا نگاه کن غیب دونستن چرته چون همه چیز ذر هر لحظه تصمیم ادما تغییر میکنه سرنوشت در هر لحظه در حال تغییره

حس ششما یکی از گزینه های دنیای موازیو میگن

هنه میگن درست میگه 😂

یاده شاباله افتادم 😂 همه میگفتن درست میگه زمانش که رسید همه گفتن الکی میگفت 🤣

ازش پرسیدم بدنم سالمه میگه بیماری جدی داره ریت یا معدت گفتم اونجاهام چیزی نیست گردنم مشکل داره گفت آره اتفاقا اول میخواستم اونجا رو بگم🤣 دیشب بهش میگم تو به من گفتی بیماری جدی داری میگه من هیچوقت چیزه منفی نمیگم به کسی 😑

بدونه کامتوس بود بقیه ها دیگه کیا بودن

کاکتوسرنگی درست گفته بود برای  آینده هم یه موردش اتفاق افتاد،بقیه اش زمانش نشده، آهایتو آیا خداحال را درست گفته بود، یه مورد برای همون روز گفته بودند که انفاق افتاد ولی بقیه اش زمانش نشده ،بیشتری ها حال را درست میگویند ولی کسی که حال را درست میگه آینده را امکان داره اشتباه بگه،آینده کلا پنجاه درصد امکان داره اتفاق بیفته یا کمتر از پنجاه درصد، امکان داره نه، چون من پارسال این کاربرها نبودند کاربران دیگر بودند حال را درست گفتند ولی آینده نه،آینده کلا معلوم نیست حتما اتفاق بیفته

اونم چرتهکلا نگاه کن غیب دونستن چرته چون همه چیز ذر هر لحظه تصمیم ادما تغییر میکنه سرنوشت در هر لحظه ...

من فردا میرم دکتر میگم یه سونو بنویس خسته شدم ازین حس ششم الکیا 

دخترک باربی ،خیلی تعریفشو شنیدم چون شهود داره چنددد بار انقد ریپ زدم تا جوابمو داد 😂

یسری چیزا راجب گذشته و حال پرسیدم دقیق گفت 

کاکتوسرنگی نمی‌دونم خیلی ریپ زدم جواب نمیده

دخترک باربی ،خیلی تعریفشو شنیدم چون شهود داره چنددد بار انقد ریپ زدم تا جوابمو داد 😂یسری چیزا راجب ...

به من هم گذشته و حال را خیلی خوب و درست گفتند آینده را نمی دونم تا زمانیکه که اتفاق بیفته چون زمانش نشده

2810