2777
2789

من یه ماهه زایمان کردم عمل کیسه صفرا کردم با بیهوشی 

شیر خودمو میدادم 

پنجشنبه عمل کردم داروی بیهوشی شیرمو کم کرده الان اصلا شیر ندارم میترسم که دیگه نداشته باشم تو رو خدا کسی بوده بیهوشی جراهی بشه بعد شیرش بازم بیاد یا نه 

من نمیخام شیر خشکی بشه بچم کلی مایعات میخورم ولی هیچی به هیچی

خاطره زایمانم بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی است

باور ذهنی به شدت مهمه تولید شیر از مغزه کافیه باور کنی که میشه مطمئن باش باز هم شیرت جریان پیدا می‌کنه 

دیگه وقتی کسی که رحم اجاره ای هست می‌تونه شیر بده تو که مادر بچتی قطعا میشه 

سرچ کن SNS میتونی یاد بگیری چطوری شیر خشک رو در حالی به بچه بدی که سینه ت توی دهنشه نیاز نیست حالا بری SNS بخری چند میلیون یه سرنگ پنجاه بگیر به سرش ست سرم بزن سر ست سرم رو چسب بزن به سینه بنداز دهن بچه سرنگ رو هم که از شیر خشک پر کنی بچه سینه رو میمکه به تولید شیر کمک می‌کنه بچه هم توی این فاصله سیر میشه از سینه هم نمیفته

باور ذهنیت رو درست کن تو مادر بچه ای و میتونی شیرش بدی هیچی غیر این وجود نداره 

نظر موافقتون چیه کامنتی که توی تاپیک پربازدید گذاشته شده لایک نکنیم؟ 😵‍💫  اگر یه جا با هم دعوا کردیم یه جا دیگه تحویلت گرفتم تعجب نکن ، من فقط داده بی اهمیت توی ذهنم نگه نمیدارم و اسم کاربری ها رو حفظ نمیکنم ،  کلا به مقوله ببین چی میگه نه اینکه کی میگه بیشتر معتقدم تا تیم بندی توی سایت  ، با تشکر 🥳

این شکلی سرنگ و ست سرم درست کن بهش سینه خودت رو بده اصلا شیشه نده سن بچه هم خوبه 

نظر موافقتون چیه کامنتی که توی تاپیک پربازدید گذاشته شده لایک نکنیم؟ 😵‍💫  اگر یه جا با هم دعوا کردیم یه جا دیگه تحویلت گرفتم تعجب نکن ، من فقط داده بی اهمیت توی ذهنم نگه نمیدارم و اسم کاربری ها رو حفظ نمیکنم ،  کلا به مقوله ببین چی میگه نه اینکه کی میگه بیشتر معتقدم تا تیم بندی توی سایت  ، با تشکر 🥳

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

این شکلی سرنگ و ست سرم درست کن بهش سینه خودت رو بده اصلا شیشه نده سن بچه هم خوبه

ممنون

خاطره زایمانم بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی است