2777
2789
سلام ، ی سری حرف داشتم تایپ کردم امیدوارم مطالعه کنید و به دردتون بخوره خواهش میکنم اگر کسی میشناسید ...

من ذخیره کردم. ممنون ازت🥰

***میدونید بحث کردن با غریبه ها در اینترنت باعث آسیب به سلامت روانتون میشه؟ باریکلا پس بحث نکن با کسی🥰اگه حوصلت شد امضامو خوندی بگو خدا جون پسر و همسر گوهر خانوم رو براش حفظ کن، امیدوارم خدا عزیزان خودت رو هم حفظ کنه دوست خوبم***پسر قشنگم صحیح و سالم اومد بغلم، خدایا ممنونتم که زیباترین فرشته ات رو برام فرستادی، هرچقدر شکرت کنم کمه، خدایا دامن هر ارزومندی رو سبز کن، پسر منم زیر سایه خودت و اهل بیت صحیح و سالم برام حفظ کن☆آمــین☆  بقیه امضام واسه دوره زیبای بارداریمه دلم میخواد بمونه اینجا😍✅️اگه چشمتون به امضام افتاد لطف کنید و برای همه خانمای باردار دعا کنید که دوره بارداری راحتی رو بگذرونن،گاهی روزها و شبا خیلی سخت میشن،مثل امشب که دوست دارم از شدت  حال بدم ساعتها بلند بلند گریه کنم...🥲♡♡♡نینی سایتیا بعضیاتون واقعا خوش قلب و مهربونید من براتون از خدا طلب خیر میکنم امیدوارم بهترین ها براتون اتفاق بیفته♡♡♡در تاریخ۱۶ آذر۴۰۱ ساعت ۶غروب دومین بیبی چکم مثبت شد ساعت۸:۳۰شب رفتم آزمایشگاه و تست بتام هم مثبت شد به لطف خدا و نگاه اهل بیت😍خدایا به قلب همه منتظرا نظر کن💖💖💖خدایا به من فرزندی سالم و صالح و زیبا بده و من رو در مسیر زیبا و ناشناخته‌ی مادری یاری کن♡ ۷دیماه۴۰۱ صدای قلب کوچیکت رو شنیدم...خدا برام صحیح و سالم نگهت داره جان مادر...امروز۱۱/11/401غربالگری اول رو رفتیم مامانی دکتر سونو گفت سالمی خداروشکر ولی گفت جنسیتتو نمیتونم فعلا بگم.من قربونت بشم که انقد شیطون بلا و ناقلا بودی و یجا بند نمیشدی😘همینکه سالمی عالیه جنسیتتو بعدا میفهمیم.امروز۲۱اسفند فهمیدم تویی که تو دل منی یه پسر قشنگی همه اعضاتو دونه دونه با بابایی دکتر بهمون نشون داد😍پسر جونم ما عاشقتیم و خدارو بخاطر داشتنت بی نهایت شاکریم، 17بهمن402اولین دندونات جوونه زدن و من خوشحالترین مامان دنیام🥹پسرم تو یکسال و یازده روزگیش اولین قدماشو برداشت 🥲خدایا شکرت ☆☆☆یک عضو قدیمــیِ تعلیق شده...!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام ، ی سری حرف داشتم تایپ کردم امیدوارم مطالعه کنید و به دردتون بخوره خواهش میکنم اگر کسی میشناسید ...

عالی و مفید 

امیدوارم بتونم مادری باشم که با فکر به گذشته افسوس نخوره

خیلی تایپکای مفیدی دارید من اکثر تایپکای اموزندتون رو مطالعه کردم خیلی برام جذابن

شما خیلی لطف دارین عزیز دلم

تعبیر خواب بلدم، سوالی داشتی بپرس ولی قبلش بدون من تو این حوزه مطالعه تحقیق تجربه از منابع موثقی مثل امام صادق حضرت یوسف دارم‌.و اینکه هر خوابی تعبیر نداره و ناخوداگاهته خواهشاً اگر تعبیر باب میل شما نبود احترام بذارید اگر گفتم غم و اندوهه به این معنی نیست که بترسی بدترین خواب ها با دعا صلوات آیت الکرسی و صدقه دفع میشن💖
ی سوال داشتم شما چقدر در روز از گوشی استفاده میکنید ؟ اینستا هم دارید؟

بستگی داره کارم چی باشه 

استفاده از گوشی مشکلی نداره اینکه همه چیزت رو دربر بگیره بده 

گاهی فیلم میبینم باهاش 

گاهی مطالعه میکنم از طریق پی دی آف یا گوگل 

که توی این دو مورد زیاد ازش استفاده میکنم 

اینکه همش بشینی پاس گوشی فیلم ببینی سرچ بزنی خوب نیست ولی توی دنیای امروز نیازه واقعا 

شب ها که همه کارامو کردم ، اینستا میرم شاید تا یک ساعت تا چشمام سنگین بشه✨

در کل برنامه ریزی باعث میشه به همه چی برسی 

تعبیر خواب بلدم، سوالی داشتی بپرس ولی قبلش بدون من تو این حوزه مطالعه تحقیق تجربه از منابع موثقی مثل امام صادق حضرت یوسف دارم‌.و اینکه هر خوابی تعبیر نداره و ناخوداگاهته خواهشاً اگر تعبیر باب میل شما نبود احترام بذارید اگر گفتم غم و اندوهه به این معنی نیست که بترسی بدترین خواب ها با دعا صلوات آیت الکرسی و صدقه دفع میشن💖

اره واقعا حالا من گاهی میخوام ک گوشیو ترک کنم ولی میبینم لازمم میشه حالا ی مدل لباسی یا سرچی چیزی ولی گاهی کنترل کردن خودم سخت میشه و میبینم دو سه ساعت پای کلیپای اینستام

پروفایلت ک بانو هوانگ اوک از چهرش خوشت میاد یا از کارکترش تو سریال؟

چهره اش 

شخصیتش تو بازی دوست نداشتم

چند سال پیش که سریالش رو دیدم 

واقعا اون حال و هوا و زیباییش چشمم گرفت 

مرسی از مطالب خوبت میدونی چیه من یه دخترو پسردوقلودارم ک الان ۹ سالشونه ومن حس میکنم خیلی کم گذاشتم 

مرسی از مطالب خوبت میدونی چیه من یه دخترو پسردوقلودارم ک الان ۹ سالشونه ومن حس میکنم خیلی کم گذاشتم

اوووه هنوز کلی راه داری دیگه سعی کن بهترین مامانی باشی که میتونی باشی 

اینطوری هم فکر نکن به هر حال اون موقع هم دلایلی برای خودت داشتی 

اوووه هنوز کلی راه داری دیگه سعی کن بهترین مامانی باشی که میتونی باشی اینطوری هم فکر نکن به هر حال ا ...

من مشکلات زیادی باهمسرم داشتم وقتی کوچیک بودن و شاهدجرو بحثامون بودن حتی کتک خوردن من ترک کردن منزل و.... و متاسفانه بچه هام پرخاشگر شدن حتی من طرز درست صحبت کردن و تواجتماع رفتارکردنو نتونستم یادشون بدم ووقتی میبینم مثلا خواهرزاده دوسالم چطور مامانش بهش یاد داده و چقدر مودبانه رفتارمیکنه توجمع چطور حرف بزنه افسرده شدم  و خیلی حس بدی دارم سعی میکنم جبران کنم اما تعییر دادنشون سخته

2810