2777
2789
عنوان

معلم ابتدایی کسی اینجا هست

255 بازدید | 18 پست

خدا خیرتون بده

میشه راهنمایی کنید من مطالعات و فارسی و قرآن چطور درس بدم

یعنی نمیدونم به بچه ها بگم متن کتابو بخونن یا خودم بخونم بعد سوال بدم بهشون یا نه

املا بعضیا عقب میمونن چیکار کنم

چندتا از شاگردام توی خوندن و نوشتن ضعیفن چکار کنم

معلم پنجمم

از مادر هر زنی حق دارد دامنی داشته باشد گل گلی کوتاه و پر از چین ... که هروقت دلش قد یک دنیا گرفت بپوشدش وراه برود و راه برود ...تا گلهایش، چین هایش دلواپسی هایش را ببرد.💜🍃

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

معلم نیستم ولی 

قرآن اول صوت بذار بعد خودت از روش بخون خیلی واضح و شمرده 

بعد بگو نفری دو خط بخونن 

مطالعات اول توضیح بده بعد متن کتاب رو بخون و دوباره توضیح بدهههه 

فارسی اول صوت بذار یا خودت بخون تک تک معنی کن و ارایه ها رو بگو بنویسن....بعد ازشون بپرسسسسس 

خوب توضیح بدههههه فقط 

فردا تعطیله

نیست

از مادر هر زنی حق دارد دامنی داشته باشد گل گلی کوتاه و پر از چین ... که هروقت دلش قد یک دنیا گرفت بپوشدش وراه برود و راه برود ...تا گلهایش، چین هایش دلواپسی هایش را ببرد.💜🍃
هردوتاش گاهی خودت بخون گاهی بچه ها وگاهی هم نصف نصف

سوال بدم از متن درس؟میشه بگید چطور درس بدم

معلم نیستم ولی قرآن اول صوت بذار بعد خودت از روش بخون خیلی واضح و شمرده بعد بگو نفری دو خط بخونن مطا ...

ممنونم...املا جا میمونن چیکار کنم

بعصی از شاگردام حروفو میشناسن اما توی نوشتن کندن یا خوندن ضعیفن چیکا کنم