2777
2789
عنوان

انرژی منفی و حس بد گرفتم از نظر کاربران نمیخوام برم مدرسه😩

| مشاهده متن کامل بحث + 306 بازدید | 36 پست
مبخونم گلم تاپیک زدم انرژی منفیم با حرفای قشنگتون از بین برهفقط یه سوال اینقدر درس میخونیم اگه دانشگ ...

بله قطعا بدرد میخوره

بالاخره میری مدرسه و تو جامعه قرار میگیری

با آدمای مختلف سر و کار داری

تجربه های جدید کسب میکنی

از لحاظ علمی هم چیزی یاد میگیری

بعدا کسی درباره درس و مدرسه حرف زد چیزی

برای گفتن داری. شایدم شرایطش پیش اومد یهو

تونستی بری دانشگاه‌. دیپلمو حتما بگیر

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم وکیل آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️
بله قطعا بدرد میخورهبالاخره میری مدرسه و تو جامعه قرار میگیریبا آدمای مختلف سر و کار داریتجربه های ج ...

اوکی مرسی خوشگلم💋

🔴کاربری دست دو نفره🔴برای ظهور امام زمان عزیزمون صلوات بفرستین🤲🏻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اوکی مرسی خوشگلم💋

♥️♥️♥️

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم وکیل آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️
مبخونم گلم تاپیک زدم انرژی منفیم با حرفای قشنگتون از بین برهفقط یه سوال اینقدر درس میخونیم اگه دانشگ ...

بالاخره در حد پایه زبان یاد میگیری

یکم حساب کتاب و ریاضی یاد میگیری

یکم اصول نوشتن رو یاد میگیری

یه ذره سواد اقتصادی پیدا میکنی پسفردا رفتی بانک خواستی وام بگیری بتونی بفهمی چی میگن

یکم سواد سیاسی درحدی ک اخبارو بفهمی

یکم روانشناسی کودک و اینا درحدی ک بچه خودتو بتونی یکم هندل کنی

من انسانی خوندم و میگم اینا حداقل چیزاییه ک تو زندگی روزمره بدردت میخوره

بالاخره در حد پایه زبان یاد میگیرییکم حساب کتاب و ریاضی یاد میگیرییکم اصول نوشتن رو یاد میگیرییه ذره ...

مرسی قشنگم که گفنی بهم

سوال اخرم انسانی رشته سختیه ایه یا نه؟

اخه بعضیا میگن سخت ترین رشتس

🔴کاربری دست دو نفره🔴برای ظهور امام زمان عزیزمون صلوات بفرستین🤲🏻

مرسی قشنگم که گفنی بهمسوال اخرم انسانی رشته سختیه ایه یا نه؟اخه بعضیا میگن سخت ترین رشتس

بستگی به استعدادت داره واقعا

یکی ریاضیش خوبه براش ریاضی اسونترین چیزه و مثلا واسش ادبیات سخت ترین چیزه

منی ک استعدادم تو علوم انسانی بود عشق میکردم از خوندنشون و سختم نبود در عوض واسه ریاضیات مرگم میگرفت

یکی زبانش خوبه بنظرش زبان اسونه

یکی دیگه برعکس

همش بستگی به استعداد و علاقه خودت داره

ولی تحصیل کن. میخوای بشینی خونه پدرت چیکار کنی؟ دوره زمونه عوض شده

لیسانس مثل گواهینامه شده . حتی ماشینم نداری باید بگیری دیدی؟! لیسانسم درهرصورت باید بگیری حتی اگه کار پیدا نکردی باهاش رو جایگاه اجتماعیت اثر داره رو سطح دانسته ها و معلوماتت