2777
2789
عنوان

دکترای تهران خیلی بهتر از بقیه جاهان یا فرقی ندارن

| مشاهده متن کامل بحث + 125 بازدید | 33 پست
اخه اینجا هرکاری میکنم خوب نمیشم یکی از دوستام گفت برو تهران دکتر

میخوای بری قبلش بگرد یه متخصص خوب پیدا کن. نظرات رو توی مجازی در موردش بخون. تمام آزمایشات و تصاویر و... رو حداقل دوبار توی دو مرکز مختلف انجام بده بعد برو.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
مناطق محروم متاسفانه بحثشون فرق میکنه جنوب که رو ثروت نشسته به جای اینکه امکانات سوپرلاکچری داشته با ...

اره ولی ب امکانات دانشجو ها در دانشگاه علوم پزشکی ربط داره. اینجا با اینکه محروم آنچنان نیست ولی خب امکانات مون در دانشگاه علوم پزشکی کمه. حتی برا دندان پزشکی. طوری ک مجبوریم بریم شیراز و..... . اگ دکتر خوب بخوایم. 

مثلا یه دکتر عمومی بچه بودم بهم گفته بود سرطان داری بخاطر گلو درد‌ . انقدر سواد شون کم بود. در حالی ک یه سرما خوردگی ساده بود. 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تاحالاقرص دوفاستون بهت دادن؟البته که مشکل هافرق میکنه ها منم نظم پریودم بهم ریخته بود ودیر به دیرمیش ...

نه دوفاستون نخوردم 

یه دوره 3 ماهه دوفامد خوردم بعدشم یسری قرص دیگه...

من مشکلم طولانی بودن پریوده 

وقتی پریود میشم چند روز طولانی لکه بینی دارم بعد که خونریزی اصلی شروع میشه و روندش طی میشه...روهم رفته خیلی طولانی میشه 

بعضی وقتا 2 هفته طول میکشه 

حتی یبار بین دوتا پریودیم اصلا پاک نشدم ینی پریود شدم وقتی خونریزی تموم شد لکه بینیم ادامه داشت تا ماه بعد که دوباره پریود شدم 

دکتر غددم بهم گفت استروژنت کمه 

اومدم تو حرم چشمای نازت نذرمو ادا کنم ❤
نه دوفاستون نخوردم یه دوره 3 ماهه دوفامد خوردم بعدشم یسری قرص دیگه...من مشکلم طولانی بودن پریوده وقت ...

باید تخصصی تری برید دکتر پس🥲پرولاکتینتون بالانیست؟

💕مایار ندیده تب معشوق کشیدیم💕
اره ولی ب امکانات دانشجو ها در دانشگاه علوم پزشکی ربط داره. اینجا با اینکه محروم آنچنان نیست ولی خب ...

حالا که گفتی منم برات تعریف کنم عازم سفر مهمی بودم و یه سرماخوردگی جزئی داشتم. همینطوری رفتم پیش یه متخصص گوش و حلق و بینی تو پاسداران. یه آدم بی حوصله و عصبی بود که میگفت چرا به خاطر یه سرماخوردگی اومدی دکتر! من آلرژی شدید به یکی دو تا ماده دارم و اینو هم با تاکید بهش گفتم‌. خلاصه دارو نوشت و خریدم. داروها رو استفاده کردن همانا و تا پای مرگ رفتن و سه هفته بستری شدن به خاطر شوک آلرژیک شدید همانا. اون موقع کم سن و خجالتی بودم و بیخیال شدم الان بود بلایی سرش میاوردم که خبرش به عنوان مایه عبرت پخش بشه.

یه جورایی همون اتفلق باعث شد بیخیال تهران موندن بشم😂

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
خداسلامتی بده💚🌱حتماجدی تر پیگیری کن عزیزم🥲😘

همچنین عزیزم🌼

والا خیلی پیگیری کردم ولی نتیجه ی خاصی نداشته 

یه مدت بود ول کردم گفتم بیخیال وقتی درست نمیشه چیکار کنم 

مامانم نمیذاره ولی دوباره برام نوبت دکتر گرفته

همچنین عزیزم🌼والا خیلی پیگیری کردم ولی نتیجه ی خاصی نداشته یه مدت بود ول کردم گفتم بیخیال وقتی درست ...

بیخیال نشیااااا خوشمزه خانم حتمابازم برو دکتر اپلیکیشن هرلایف نصب کن میتونی ازقسمت پزشکای آنلاین اونجاهم کمک بگیری💚🌱

همچنین عزیزم🌼والا خیلی پیگیری کردم ولی نتیجه ی خاصی نداشته یه مدت بود ول کردم گفتم بیخیال وقتی درست ...

بیخیال نشیااااا خوشمزه خانم حتمابازم برو دکتر اپلیکیشن هرلایف نصب کن میتونی ازقسمت پزشکای آنلاین اونجاهم کمک بگیری💚🌱

خوب تعداد دکترای تهران خیلی بیشتر از جاهای دیگست دکتر خوب بینشون زیاده ولی دکتر به درد نخورم کم نیست باید بشناسی ،اگه غدد میخوای بری دکتر ملک مطبش سر ظفره دکتر خوبیه ویزیت آنلاین هم داره

پیج های تنبلی تخمدانو تو اینستا ببین یه مدت رژیم و فعالیت هاشو انجام بده حتما مشکلت حل میشه بعضی چیزا به دارو جواب نمیدن

بیخیال نشیااااا خوشمزه خانم حتمابازم برو دکتر اپلیکیشن هرلایف نصب کن میتونی ازقسمت پزشکای آنلاین اون ...

نه مامانم برا فردا نوبت گرفته😂

2810