2777
2789
عنوان

لباس مجلسیمو‌ هفت تومن فروختم

673 بازدید | 44 پست

۱۲ تومن اردیبهشت ماه خریدم از تهرام تو شهر ما آمل ۲۴ تومنه..کلا کار شده پلاس سایز بین ۵۰ تا ۵۲ میخورد

عروسی خواهرم بود پوشیدم کلا نو و تمیز بود مشتری اومد ۸ قیمت داده بودم اونقدر ناله کرد ۷ فروختم 

احساس میکنم کم دادم…گرچه دیگه به دردم نمیخورد چون هم گشاد شد هم دیگه نمیشد جایی پوشید…

یه چیزی بگین خیالم راحت شه😄

و انسان به اندازه ی امنیتی که به دیگران میدهد،مومن است🕊

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

والا خوب دادی طرف ما نوش هم ابن قیمت نیست😅

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

وقتی دیگه به کارت نمیومد و نمیتونستی استفاده کنی ...خوب فروختی به نظرم

❤️خودمو خیلی دوست دارم...مسیری رو اومدم که فکر نمیکردم بتونم تا آخرش ادامه بدم...اگه روزی هزار بار به خودم بگم دمت گرم...باز هم کمه.❤️

قرار بود همین هفت تومن هم تو خونه خاک بخوره الان هفت تومن تو کارتته بعدم تویی ک اندازه حقوق یک ماه ما دادی یه لباس خریدی قطعا زندگی در رفاهی داری کلا چ هفت تومن چ ده تومن فرقی نداره برات 

والا خوب دادی طرف ما نوش هم ابن قیمت نیست😅

واقعا؟؟؟ من ۱۲ خریدم همه میگفتن چه عالی خریدی چون پارچش شهر ما متری دوتومن به بالاست اینم سایز بزرگ…منم رفتم تهران خریدم

قرار بود همین هفت تومن هم تو خونه خاک بخوره الان هفت تومن تو کارتته بعدم تویی ک اندازه حقوق یک ماه م ...

اتفاقا تو شهر ما و فامیلامون من قیمت مناسب تر از همه خریدم اینجا لباس مجلسیها مزونی میدوزن ۲۵ تا ۳۰😑 من خودم خیاطم میخواستم شهر خودم پارچه بخرم اونقدر گرون بودن اماده گرفتم

خوب فروختی ،دست دوم بوده

اره دقیقا…من میرفتم لباس پرو‌میکردم لباسای نو خیلیها ریزش سنگ داشتن و داخلشون جای رژ و کثیف بود ولی لباس من انگار اصلا پوشیده نشده…

لامصب بخاطر حجیم بودنم لباس سایزم پیدا نمیشد😁البته مبارک صاحبش باشه به دل خوش استفاده کنه

2810