2777
2789
عنوان

لباس مجلسیمو‌ هفت تومن فروختم

| مشاهده متن کامل بحث + 673 بازدید | 44 پست
ناراحت نشباولی با۱۲ تومان لباس خیلی خیلی شیکتری میتونسی بخری به نظرم ۷ ملیون خیلی عالی فروختی

چون سایز ۵۰ به بالا لباس انچنانی پیدا نمیشد اونم چی حتما پوشیده

و انسان به اندازه ی امنیتی که به دیگران میدهد،مومن است🕊

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هوم حرفم حق بود حالا من میخوام لباس مجلسی بخرم 1300اینجا زیر 3تومن همون نیس همش میگم نکنه بخرم عروسی ...

😂😂😂منم بچم همش میگفت لباس عروس هی میگفتم صبر کن دایی زن بگیره لااقل تو یه عروسی بپوشیش دخترم شد ۱۰ ساله دیدم خبری از زن دایی نیست گرفتم براش حالا هی به داداشم،میگم زن بگیر تو رو خدا زن بگیر 😂😂😂😂😂😂😂

اسی دیوار فروختی؟

نه جان یه بار دیوار گذاشتم تو‌ نیم ساعت ۱۳ تا پیام جووووووون و کوفت و‌زهر مار اومد پاکش کردم تو اینستا پیج خرید و‌فروش فروختم

چون سایز ۵۰ به بالا لباس انچنانی پیدا نمیشد اونم چی حتما پوشیده

اهان بله واسه سایزبالا درست میگید کاملامناسب وشیک بوده 🌷❤️

فقط 30 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
😂😂😂منم بچم همش میگفت لباس عروس هی میگفتم صبر کن دایی زن بگیره لااقل تو یه عروسی بپوشیش دخترم شد ۱ ...

😂😂😂منم به دوستم گفتم زودی ازدواج کن تا لباس عروس دخترم تنش کنم بلخره دوسه روز پیش نامزد شد تو جشن نامزدیش تنش کردم ولی چ فایده من دلم عروسی میخواست نه نامزدی 😂

نه جان یه بار دیوار گذاشتم تو‌ نیم ساعت ۱۳ تا پیام جووووووون و کوفت و‌زهر مار اومد پاکش کردم تو اینس ...

😂😂😂چه باحال گفتی اره مریض زیاد هس 

اسی بی زحمت ادرس پیجه رو میدی منم چن دسا بفروشم؟

نه جان یه بار دیوار گذاشتم تو‌ نیم ساعت ۱۳ تا پیام جووووووون و کوفت و‌زهر مار اومد پاکش کردم تو اینس ...

دیوار که شده مرکز 

جوووووووووون و ازا ین حرفا

قبلنا خیلی خوب بود 

الان شده اپلیکیشن نگم بهتره

دیوار که شده مرکز جوووووووووون و ازا ین حرفا قبلنا خیلی خوب بود الان شده اپلیکیشن نگم بهتره

اول که گذاشتم دیدم از ۱۳ نفر پیام دادم گفتم چه خوب نیم ساعته کلی مشتری پیدا شد😂

2810