2777
2789
عنوان

هورمون رشد برای قد پسرم

119 بازدید | 12 پست

سلام .پسر من شهریور ۹۴هست یعنی نه سال تمام دوساله تحت نظر دکتر غدد هست قدش ۱۳۲وزنش ۲۸

بعد از دوسال دکتر بهش آمپول سیناتروپین داده تقریبا دوهفته است که براش میزنم فعلا تغییری رو قدش حس نکردم ولی یک کیلو وزنش زیاد شده خیلی نگرانم امیدوارم قدش بلند بشه.

کسی تجربه ای داره کی مشخص میشه قد کشیدنش؟صد درصد تاثیر میذاره؟

انتظار معجزه نداشته باشین....

در ضمن قدش همچبن بدم نیست

پسرمن ۹۶...قدش،۱۱۵ وزنش بزحمت ۱۷

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دو سال تحت نظر بوده پسرتون

تشخیص دکتر بوده که نیاز به هورمون داره

اخه پسر من بهمن ۹۳هست

سری قبل دکتر بردم برای چک آپ گفت قد و وزنش خوبه

قدش با پسر شما برابره و وزنش ۳۰

بزرگترین ازمون ایمان زمانیست که انچه میخواهید رابدست نمی اورید .با این حال قادرید بگویید     خدایا شکرت  
هنوز خیلی زوده برا این هورمون ها

زود نیست گلدن تایمش همینه ولی ۵۰ درصد موثره و گاها ممکنه اثرعکس رشد زیاد عرضی استخوانو بده

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.

بهترین زمان تزریق همین سن هست چون بعدش خیلی تاثیر گذار نیست عکس مچ دست پسرم درحد ۶ساله هست وآزمایش هاش همه کمبود هورمون رو نشون میده

زمانی عرضی بچه بزرگ میشه که هورمون رشدش کافی باشه

واینکه تو کلاسشون بین ۴۰تا دانش آموز این نفر ۳۵ هست یعنی فقط ۵نفر ازش کوتاهترن

انتظار معجزه نداشته باشین....در ضمن قدش همچبن بدم نیستپسرمن ۹۶...قدش،۱۱۵ وزنش بزحمت ۱۷

شما تجربه تزریق داشتید؟منظورتون چیه انتظار معجزه نداشته باشم

دو سال تحت نظر بوده پسرتونتشخیص دکتر بوده که نیاز به هورمون دارهاخه پسر من بهمن ۹۳هستسری قبل دکتر بر ...

به نظر من پیگیری کنید یه زمانی متوجه میشید که کار از کار گذشته خب از نظر دکترها قد ۱۷۰برا مرد خوبه اونا اینجوری حساب میکنن

زیاد کوتاه نیست ولی رسیدگی نشه هر سال یک سانت کمتر رشد کنه نهایتش میشه ۱۷۰

خوب شاید هرسال کم نشه… ژنتیکتون چطوره؟خودت و شوهرت و پدر مادراتون؟ الان بچه ات نرماله رشدش ولی هورمون رشد خیلیم بی دردسر نیست منظورم اینه قشنگ با دکتر خوب مشورت کن 

فقط 3 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بیبی گارفیلد نامبر تو ایز لودینگ😬
خوب شاید هرسال کم نشه… ژنتیکتون چطوره؟خودت و شوهرت و پدر مادراتون؟ الان بچه ات نرماله رشدش ولی هورمو ...

به جز پدرشوهرم همه متوسط رو به پایین

والا دکترش فوق تخصص غدد اطفال هست