2777
2789

بعد الان ک 15 روزشه وزنش چقد باید باشه؟؟ 

فردا قرارع ببرمش بهداشت 

روز سوم برا غربالگریش ک بردم گفتن وزنش زیاد‌ه اونموقع ۴ کیلو بود 

الان ک‌ ۱۵ روزشه چقد باید باشه؟؟؟ 

میترسم بازم بهداشت بهم گیر بده ک وزنش زیاده 

خدا بداند کافیست❤️

ماشالا چ قد بلنده

ایران خانوم قشنگمون با همه قومیتا و مذاهبشه که رنگی و قشنگه🪷🌺❤️‍🔥پس تویی که کامنت یا تاپیک ضدقومیتی و ضدمذهبی میذاری خیلی خطرناکی ،باید به بدترین شکل باهات برخورد بشه،چون نه تنها شعور نداری بلکه یه کتاب تاریخ هم دستت نگرفتی که بدونی گوشه به گوشه ایران چه تاریخ و ابهتی داره ،پس اگه با خاک یکسانت کردم لایقته🤢

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اول پاشو برو یه اسفند دود کن یه آیه الکرسی بخون 

نمیخواد هم چیزای اینطوری رو بیان کنی نگران نباش 

بهداشت خودش میگه چکار کنی 

نمیشه که برای بچه ی ۱۵ روزه رژیم داد😁😍

پسر منم 55 بود قدش موقع تولد، الان 19 سالشه و 190، پسر شما هم قد بلند میشه

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!
ماشالله چه قد بلند بوده بچت...آره عزیزم تو سه روز ۳۰۰ گرم زیاد کرده زیاده بچه باید ماه اول نزدیک یک ...

کی گفته آخه همچین چیزی 

اسی وزن بچت خیلی هم‌خوبه 

والا بچه من وقتی یکماهگی بردمش وزنش دقیقا دو برابر شده بود 

تعبیر خواب بلدم اگه جایی تعبیر خواب ازم‌خواستید خواب رو با کوچکترین‌جزئیاتی که به‌ یاد دارید تعریف کنید تا تعبیر کنم هزینه تعبیر خواب دو تا صلوات به نیت خواسته هام ❤مخالفی ریپ بزن ولی محترمانه مخالفت کن تا جواب بگیری 😐😐 با آدمایی هم که بلد نیستن محترمانه برخورد کنن حرفی ندارم 
قدمش مبارک یعنی تو سه روز ۳۰۰ گرم زیاد شد ؟؟؟!! نرمالش اینه تا سه ماهه اول ماهی یک کیلو وزن میگیرن

آره چون شیر نداشتم شیر خشک میدادم بخاطر اون بود فکر کنم الانم شبا شیر خشک میدم شیر خودم خیلی کمه سیر نمیشه

خدا بداند کافیست❤️
2810