2777
2789
عنوان

آخرین تاپیکمه این 😅

| مشاهده متن کامل بحث + 662 بازدید | 98 پست
آمییییییننننننن

فردا قراره برم 

از خانواده شوهرم هیچکدومشون زنگی نزدن ک میری نمیری 

ما بیاییم پیشت نیاییم

ینی هیچکدوممممم ها

فقط دردشون اینه چرا شوهرم با خانوادم اوکیه همین 

امسال قبل قهر مادر عفریته همش شوهرمو پر میکرد ک رو ب زنت نده با خانوادش اوکی نباش ازت سواستفاده میکنن و فلان😐😐🤲

اینا چجوری میخان بمیرن

مامانم میگ اینجور آدما مردنشون سخته

از یجایی به بعد دیگه هیچ تلاشی نمیکنی اشکاتو حروم نمیکنی اعصابتو بهم نمیریزی نسبت به همه چیز خنثی میشی میزنی به بیخیالی و میگی هرچی شد شد اصراری برا بودنش نمیکنی نه امیدی میمونه نه احساسی دیگه حوصله اینکه بشینی ساعت ها بحث کنی و خودتو ثابت کنی رو نداری مقصر تو نیستی نه همه ادما از یجایی به بعد خسته میشن.خسته از بحث خسته از غصه خوردن.گاهی وقتا بهترین چیز سکوته سکوتت خیلی چیزارو میفهمونه_من فقط خسته شدم! :)

فردا قراره برم از خانواده شوهرم هیچکدومشون زنگی نزدن ک میری نمیری ما بیاییم پیشت نیاییمینی هیچکدوممم ...

ادمای بد دل هیچوقت عوض نمیشن هرکاریم بکنی حالیشون نیس پس بهتره دوری کنی بزار زنگ نزنن شوهرتم عقلش سرجاش بیاد بفهمخ خونوادش چین 

اکیپ سوگلی های سایت#

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ادمای بد دل هیچوقت عوض نمیشن هرکاریم بکنی حالیشون نیس پس بهتره دوری کنی بزار زنگ نزنن شوهرتم عقلش سر ...

اره والا 

از یجایی به بعد دیگه هیچ تلاشی نمیکنی اشکاتو حروم نمیکنی اعصابتو بهم نمیریزی نسبت به همه چیز خنثی میشی میزنی به بیخیالی و میگی هرچی شد شد اصراری برا بودنش نمیکنی نه امیدی میمونه نه احساسی دیگه حوصله اینکه بشینی ساعت ها بحث کنی و خودتو ثابت کنی رو نداری مقصر تو نیستی نه همه ادما از یجایی به بعد خسته میشن.خسته از بحث خسته از غصه خوردن.گاهی وقتا بهترین چیز سکوته سکوتت خیلی چیزارو میفهمونه_من فقط خسته شدم! :)

ماشالله تاپیک غیبت خونواده شوهره😂😂پس من ازکی بگم😓😓

از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش  و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️🥀🖤آرامم🖤
ماشالله تاپیک غیبت خونواده شوهره😂😂پس من ازکی بگم😓😓

توام از مادرشوهر بگوو 🥲😅😅

البته انشاالله ک انقدر باهات خوب باشن ک غیبتی نباشه

بخدا این اعجوبه ها پیرمون کردن

توام از مادرشوهر بگوو 🥲😅😅البته انشاالله ک انقدر باهات خوب باشن ک غیبتی نباشهبخدا این اعجوبه ها پی ...

والاه هیچی نمیتونم ازش بگم حتی یه مورد بدهم نداره بیچاره خانوم خوب ومهربون و ساده ای هس مثل رفیقیم باهم کاش دشمن هم بودیم ولی شوهرم زنده بود مهربونیش رو میخام چیکاروقتی شوعرم نیس!

از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش  و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️🥀🖤آرامم🖤
والاه هیچی نمیتونم ازش بگم حتی یه مورد بدهم نداره بیچاره خانوم خوب ومهربون و ساده ای هس مثل رفیقیم ب ...

متاسفم🥲🖤

دنیا دوروزه. یه روز میبینی هستی فردلش میبینی نیستی 

این دنیا الکی و دروغه

اون روز یکی از آشنا هامون ک حوان هم بود 30 سالش بود بعش خبر مرگ برادر زنشو میدن این زنشو برمیداره میره دم مرده شور یهو سیاه میشه صورتش بابام دیده و ترسیده بهش میگ پسرم حرص نخور گریه کن آروم شی براش آب آورده

تا بابام اومده این بنده خدا قلبش وایمیسته فکر کن سر هیچی رفت

زن بندت خداش نابود شد نمیدونست عذاداری داداششو بکنه با شوهرشو

خدا کنه همیشه همینجوری خوب بمونه

ب 

متاسفم🥲🖤دنیا دوروزه. یه روز میبینی هستی فردلش میبینی نیستی این دنیا الکی و دروغهاون روز یکی از آشن ...

خدا ایشالله رحمتشون@گنه خیلی سخته ادم توکارخدامیمونه باکی چطوری بجنگه زندگی کنه اصلن حس میکنم قانون نداره این دنیا خیلی بی قانون شده انگار خدا ادم هاشو ول کرده به حال خچدشون!

سلام عزیزماومدم حالتو بپرسمانشالله که به سلامتی عمل کردی و عملت برات راحت بوده باسهکلی گشتم تا اسمتو ...

سلام عشقم ممنونم خوبم 

اره بلخره گذشت عمل شدم ولی مردم و زنده شدم

سلام عزیزم میدونم نمیتونی بیایی اینجا ولی بازم اومدم حالتو بپرسم امیدوارم عملت خوب پیشرفته باشه وتنت ...

سلام گلام چانی

قربونت بشم ک تو فکر بودی

بله عمل کردم ولی بخدا مردم بعدش زنده شدم 

7 روز بیهوش کامل بودم

2810