2777
2789
عنوان

پروتين گاوي

28 بازدید | 3 پست

دوستان پسرم سه ماهشه  پروتين گاويي داره ولي انقد شديد نيست بازم احساس ميكنم وزنش كمه اخه دختر جاريم ٦ماهشه وزنش ١١كيلوعه ولي  پسر من سه ماهشه وزنش ٦٢٠٠ وزن تولدشم ٣٣٥٠بوده. شير خودمم درست نميخوره ديونه شدم از بس فكر كردم شير تلخ هم دلم نمياد بهش بدم همينطوري موندم توش  با شروع غذاي كمكي وزنش بهتر ميشه يا نه ؟  احصاس ميكنم شير خودم چرب نيست

تو فکرش نباش خوب میشه انقدر ذهنت رو درگیر قدو وزن و اینا نکن 

دختر منم همش نگران قد و وزن و ...بودن کوچیکتر بقیه بود الان ۱۰سالشه از خیلی بچه ها زده جلو .افتخار نیس اینچیزا 

اما انقدر که استرس داشتم بابت اینچیزا شاید بهش منتقل کرده باشم و درگیریهای زیادی الان با استرسش دارم 

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 
تو فکرش نباش خوب میشه انقدر ذهنت رو درگیر قدو وزن و اینا نکن دختر منم همش نگران قد و وزن و ...بودن ک ...

از بس جاريم خانواده شوهرم ميگن واي اين چرا لاغره چرا اون چاقه نخام هم ناخاسته روانمو بهم ميريزه  حس ميكنم يه مشكليه.  وگرنه بيني از بد تولد ميتونست گردن بگيره تا الان كه  به پشتش ميكنم گردن سينه باهم ميگيره ولي دختر جاريم چون تپله هنوز نميتونه درست گردن بگيره نميدونم چون اولين بچمه خيلي استرس دارم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تو فکرش نباش خوب میشه انقدر ذهنت رو درگیر قدو وزن و اینا نکن دختر منم همش نگران قد و وزن و ...بودن ک ...

عزيزم انشالله كه چيزي نيست بچه ها تو سن رشد همينن