2777
2789

بهم گفتن یه فکری کن و برا خودت کاری کن . صفرصفرم . میگم در حدی که پول دکترو در حد پنجاه قرض می کردم قسمت نشه برا کسی 

حالا سوال دارم . لطفا کمکم کنید 

می پرسم که برا خرید سکه صوتی  ، چطور مدیریت کنیم مثلا با سه چهار تومن پول که هم پس انداز داشته باشیم هم برا خرجی و اینا هم باشه  ، ماهی چقدر بگیریم

میشه ترو خدا هر کی امضامو دید دعا کنه که گوشی و مدارکم پیدا بشن ... منم برم جمکران دعاش می کنم . خواهش می کنم ، واقعا زحمت کشی بود با بچه های معلول که واقعا سخته کار کردن باهاشون ، با عشق وقت گذاشتم تا خریدمش . خدایا به زودی زود می دونم که صدامو شنیدی و خوشحالم  می کنی . ازت خواهش می کنم خدااااااااااا . خودت شاهد بودی . من اینقدرها هم بد نبودم 😭😭😭😭 . اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 
سکه پارسیان بخر اندازه پس اندازت

ممنون جواب دادین   خب مرسیز

چقدد برا خرج های الکی ای که شاید پیش بیاد بزارم . این ماه قسط پونصد و یک دارم ... چقدر عاقلانست برا خرج های یهویی پیش بیاد و یهو دلمون خوراکی مثل کیک خواست بزارم کنار 

میشه ترو خدا هر کی امضامو دید دعا کنه که گوشی و مدارکم پیدا بشن ... منم برم جمکران دعاش می کنم . خواهش می کنم ، واقعا زحمت کشی بود با بچه های معلول که واقعا سخته کار کردن باهاشون ، با عشق وقت گذاشتم تا خریدمش . خدایا به زودی زود می دونم که صدامو شنیدی و خوشحالم  می کنی . ازت خواهش می کنم خدااااااااااا . خودت شاهد بودی . من اینقدرها هم بد نبودم 😭😭😭😭 . اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگه پولتو بدی طلا دیگه خرج های الکی نمیکنی مخصوصا بدهکار بشی

دقیقا . میخوام برنامه بچینم و سکه بخرم

خیلی دستم خالی بود همیشه و خرج های الکی