2777
2789
عنوان

شیر تو سینم

151 بازدید | 22 پست

من بچم ۴ماهشه .از همون اول که بچه دنیا اوردم خیلی سختم بود برای شیر دادن . چون حالم بد میشد. همش هم زخم بود . با سختی ولی شیرش میدم تحمل کردم در کنارش شیر قوطی هم میدادم.مثلا حتی هر جا غیر از خونه خودم شیر قوطی میدادم روم نمیشد و برام سخت بود جلو بقیه شیر خودمو بدم. خلاصه حتی دیگه بیشتر وقتا شیر قوطی دادم. در حدی که الان یک ماهیه اصلا شیر خودم ندادم .شیرمم خیلی کم شده سیرش نمیکنه. ولی دیروز امتحانی از سینه خودم شیرش دادم هنوز وقتی فشار میدم یکم شیر میاد در حد چند قطره. بنظرتون الان من باید چیکار کنم؟شیر خودم انقدر کمه که سیرش نمیکنه .و۹۹ درصد شیر خشک میدم. و تو سینه خودمم هنوز وقتی فشار میدم قطره شیر میزنه بیرون. حالا باید چیکار کنم .از این بابت میگم که یه وقت شیر تو سینم ابسه نشه؟ باید چیکار کنم.؟شیر خودم که سیرش نمیکنه بخوام شیر خودم بدم. از یطرفم وقتی فشارش میدم مقداری شیر میاد.من باید چیکار کنم؟که یه وقت سینم مشکل پیدا نکنه ؟یا همیجوری کاری نکنم  اشکالی نداره؟

خودت نخواستی شیرت سیرش کنه خجالت الکی کشیدی !!!هی نگو سیرش نمیکنه وگرنه ک کافی بود.واسه اکثر ادما هم زخم میشه اوایل.ولی چاره داره رده داره‌.دکتر پماد میده سریع نوک سسنه زخمش خوب و عادی میشه

الانم برو دکتر قرص میده شیرت خشک شه

دکتر‌هست الان.علم هست.کمک بگیر 

من دخترم ۴۵ روزشه اصلا کمکی بهش ندادم شیرخودمم قطره ای میاد زیادم نیست تایم خودنشو زیاد میکنم با وجود زخم و درداش بازم ادامه دادم...بنظرم با دکتر مشورت کن شیر خودتم بده من رو پسرم مثل شما شیرخشک دادم یعنی به معنای واقعی اذیت شده بودم 

برای شادی روح مادرم یه صلوات بفرستین، ممنونم💔

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خودت نخواستی شیرت سیرش کنه خجالت الکی کشیدی !!!هی نگو سیرش نمیکنه وگرنه ک کافی بود.واسه اکثر ادما هم ...

در کل خیلی ناراحتم... یجورایی چطوربگم وقتی سینه خودمو میخوره خیلی نازه و با نمکه. بخدا وقتی شیرش میدادم حالم خیلی خراب میشد حسی که انگار یچیزی باید میخوردم یا نیاز داشتم ولی نمیدونستم چی . در حدی که رنگم میپرید..

بنظرت خودش خشک نمیشه همینجور با این منوال؟

و این سوالمم ج بده اینکه اگه همش سینمو میک بزنه ممکن نیست دوباره مثل قبل پر شیر بشه؟

من دخترم ۴۵ روزشه اصلا کمکی بهش ندادم شیرخودمم قطره ای میاد زیادم نیست تایم خودنشو زیاد میکنم با وجو ...

عزیزم الهی همیشه سالم باشه. زردی نگرفت؟بخاطر این میگم که شیرت کمه 

شیر هست تا یه مدت فشار بدی بیرون میاداکه اصلا ندی به بچه و اصلا فشار ندی خودش خشک میشهمکه اینکه از ش ...

بنظرت با این شرایطی که گفتم قرص بخورم خشک بشه یا کلا زیاد بزارم دهن بچم میک بزنه تا دوباره پر شیر بشه؟

در کل خیلی ناراحتم... یجورایی چطوربگم وقتی سینه خودمو میخوره خیلی نازه و با نمکه. بخدا وقتی شیرش مید ...

اگه میخوای شیرت زیاد شه میتونم راه حل بدم امتحان کنی حداقل.اینارو دکتر بمن گفته

روزی دوبار قرص دومپریدون بخور.قرص بی خطریه واسه ضد تهوع هست.شیر و خییییلی زیاد میکنه.دکتر اطفال پسرم بمن گفت اینو

بعد اینکه پودر لیدی میل میتونی بخوری با شیر افزا ک شیرت زیاد شه.هر سه ساعتم مرتب بهش شیر بدی ک شیرت زیاد شه

اگر نه ک بهتره بری دکتر قرص بده.همینجوریش هم ممکنه قطع شه ولی اگ ابسه و عفونت کنه خیلی درد باید بکشی.بهتره دکتر قطع کنه‌.

بنظرت با این شرایطی که گفتم قرص بخورم خشک بشه یا کلا زیاد بزارم دهن بچم میک بزنه تا دوباره پر شیر بش ...

ببین بستگی داره خودت چی دوست داری

دوست داری بهش شیر بدی بهش بده در کنارش شیرخشک هم‌بده طوری نمیشه 

خیلی بچه ها هم شیرمادر میخورن هم شیرخشک 

عزیزم الهی همیشه سالم باشه. زردی نگرفت؟بخاطر این میگم که شیرت کمه

ممنونم گلم همچنین برای شما...چرا زردی داره حتی پیش چند متخصص بردم گفتن زردی تو شیرت هست بعد دو ماه رفع میشه حتی گفتم شیرخشک مخصوص بدید برای زردیش گفتن نیاز نیست

اگه میخوای شیرت زیاد شه میتونم راه حل بدم امتحان کنی حداقل.اینارو دکتر بمن گفتهروزی دوبار قرص دومپری ...

خیلی  خستم .از لحاظ روحی خیلی اذیتم... خیلی سختی کشیدم. از یه طرف دلم میخواد سینه خودمو بخوره از یطرفم برام سخته. تو دوراهیم.از نظر روحی شیرم خشک شه خیلی غصه میخورم. از یه نظرم وقتی شیر میدم انقدر حالم خرابه ک نگو.مرسی گلم فکرامو میکنم یکیشو انتخاب میکنم

ممنونم گلم همچنین برای شما...چرا زردی داره حتی پیش چند متخصص بردم گفتن زردی تو شیرت هست بعد دو ماه ر ...

حواست باشه زردیش زیاد نشه. تو چشماش منظورم سفیدیه توی چشماشه .زرد نیست؟اگه نیست که یعنی زیاد زردی نداره

عزیزم مگه زردیش چند هست؟

زردیش ۱۱ بود که چند روز تو دستگاه گذاشتیم بعد آزمایش های بعدی رو ۱۴ موند یعنی بالاتر نرفت که دکتر متابولیک گفت برای سن بالا مشکلی نیست منم مدام خنکی میکنم از یه طرف ارثیه خودم زردیم بالا بود پسرمم همین طور بعد دو ماه برطرف شد