2777
2789
عنوان

مادرایی که بچه مدرسه دارن بیاین توروخداااااا

| مشاهده متن کامل بحث + 664 بازدید | 29 پست
من هر دو تا دخترام اضطراب جدایی وحشتناکی داشتنولی تا خود پیش دبستانی متوجه نشدمچطوری متوجه شدی قبلش؟

دخترم ۳ سالشه حتی ۵ دقیقه هم به جز من پیش کسی نمی مونه حتی باباش سنجاق سینه ام هست از الان غصه مدرسه اش رو دارم

دخترم ۳ سالشه حتی ۵ دقیقه هم به جز من پیش کسی نمی مونه حتی باباش سنجاق سینه ام هست از الان غصه مدرسه ...

ای وای .خوکه مادرت هم نمی مونه؟

دتتر  من خونه مادرم می موند

خونه خواهرم میموند

فقط مدرسه وحشت می کرد

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من دختر اولمو تا نزدیک عید رفتم‌نشستم تو حیاطتنقدر گریه می کرد که خووشو خیس می کردیه پلاستیک شو رت و ...

آخه این همه علم پیشرفت کرده مشاوره و هزار تا چیز 

چرا هنوز برای اظطراب جدایی میگن مادر بشینه تو مدرسه 

اول باید تو مشاوره بچه درمان بش۶ 

بدون هیچ ترسی بره مدرسه 

دلم برای دخترت کباب شد خودت چقدر اذیت شدی 

آخه این همه علم پیشرفت کرده مشاوره و هزار تا چیز چرا هنوز برای اظطراب جدایی میگن مادر بشینه تو مدرسه ...

درمان چی،

منظورت از درمان چیه؟

بهترین مشاورا بردم دخترامو

مجرب ترین روانشناساهر کدوم‌یه راهکاری میدادن انجام میدادم 

ولی همه تو یه چیز متفق القول بودن:

تا هرررر زمان که بچه احساس امنیت کنه خودش بگه برو باید بری بشینی

این همه علم پیشرفت کرده که اینو میگن

وگرنه مثل قدیما دو تا چک میزدن می برددن سر کلاس

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
2805
دخترم ۳ سالشه حتی ۵ دقیقه هم به جز من پیش کسی نمی مونه حتی باباش سنجاق سینه ام هست از الان غصه مدرسه ...

یه پیام دوستی بفرست چند تا راهکار بهت بدم از الان تا بچه یکم مستقل بشه 

درمان چی،منظورت از درمان چیه؟بهترین مشاورا بردم دخترامومجرب ترین روانشناساهر کدوم‌یه راهکاری میدادن ...

مشاور خوب نمیگه یکسره بشین تو مدرسه 

اگه پیش می بردی بچه همون زمان درمان میشد با هنر درمانی و بازی درمانی دیگه به مدرسه نمی کشید

شما میگی بچه کلا خودش. و خیس می کرده تو مدرسه 

این همه اضطراب باید قبل مدرسه درست میشد با مشاور 

پس مشاورش خوب نبوده 

دختر خودمم همین مسیر و گذروند 

منکه توهین نکردم که ناراحت شدید میگم چطور مشاوری بوده نتونسته قبل مدرسه درمان کنه 

مشاور خوب نمیگه یکسره بشین تو مدرسه اگه پیش می بردی بچه همون زمان درمان میشد با هنر درمانی و بازی در ...

توهین نکردی گلم ولی یجوری گفتی انگار من ته روستام از هیچی خبر ندارم

اول اینکه اصاا قبل مدرسه هیچ اثری ازش پیدا نبود

شب خونه مادرم خواهر برادرم بدون ما میخوابید

گاهی تا سه روز خونه مادرم تنها میموند پس قاعدتا نشانه ای هم نداشت که زودتر بفکر درمان بیفتم

خودشو خیس می کرد از شدت گریه نه اضطراب

از همون اول استارتش بردمش مشاور 

روانپزشکم بردم

گفتن نیاز به دارو نداره فقط با راهکارهای خودشون درمان میشه

بقول شما هنر درمانی

نقاشی با انگشت و 

ابرنگ و 

خمیر بازی و 

استخر و اب بازی و ....

من تمام این کارها رو کردم

ولی گفتن بایو احساس امنیت کنه 

یه نفر هم نه چندین نفر

همه گفتن باید بشینی تا ارامش داشته باشه

اونجا کم کم از کلاس دور شدم رفتم تو حیاط 

توهین نکردی گلم ولی یجوری گفتی انگار من ته روستام از هیچی خبر ندارماول اینکه اصاا قبل مدرسه هیچ اثری ...

چطور با بازی درمانی حل نشده بازم میگم اگه بازی درمانی اش خوب بود همون جا حل میشد 

من اونجا که میرفتم یک نفرم برخورد نکردم که حل نشده باشه با بازی درمانی چه برسه به کلاس اول کشیده بشه 

یا معلم کلاس اول خیلی ترسوندش  یا واقعا روان شناسی که باهاش بازی درمانی می کرده به درد نمی خورده 

من هر دو تا دخترام اضطراب جدایی وحشتناکی داشتنولی تا خود پیش دبستانی متوجه نشدمچطوری متوجه شدی قبلش؟

تو محیط های مشابه برنامه های کودک.خانه بازی

فقط 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مگه پیش دبستانی قبلش نرفته بود این موضوع باید اونجا حل میشد

پیش دبستانی خوب بود

سخ ماه کامل رفت

تا اینکه خیلی ناگهانی پدرم فوت شد و بعد از اون ترس از مرگ من رو پیدا کرد و دیگه نرفت

چطور با بازی درمانی حل نشده بازم میگم اگه بازی درمانی اش خوب بود همون جا حل میشد من اونجا که میرفتم ...

پست بالامو بخون

پیش دبستانی خوب بودسخ ماه کامل رفتتا اینکه خیلی ناگهانی پدرم فوت شد و بعد از اون ترس از مرگ من رو پی ...

اها پس بگو یه مشکل جدی خورده

من خدا رو شکر همون پیش دبستانی کامل حل شد مشکلش 

ولی درک می کنم چقدر سخته این اضطراب جدایی تا حل بشه

اها پس بگو یه مشکل جدی خوردهمن خدا رو شکر همون پیش دبستانی کامل حل شد مشکلش ولی درک می کنم چقدر سخته ...

اصلا یه چیز عجیبیه

روان مادر بیشتر بهم میریزه

اصلا یه چیز عجیبیهروان مادر بیشتر بهم میریزه

اره واسه همون هم اول گفتم چرا بچه آنقدر اذیت شده واقعا از ته دلم ناراحت شدم چوم خودم با گوشت و پوست لمس کردم 

آن شالله همخ بچه هامون عاقبت به خیر بشن

2810