از کجا میفهمی که خیلی تکون میخوره یا کم میخوره ؟ یعنی معیارت چیه که باهاش مقایسه میکنی ؟ بچه من توی nst ها هر سری میگن داره واسه خودش شنا میکنه در حالیکه من تکون هاش به نظرم معمولی میرسن الان هم دارم ۳۸ رو پر میکنم و هنوز دردم نگرفته
نظر موافقتون چیه کامنتی که توی تاپیک پربازدید گذاشته شده لایک نکنیم؟ 😵💫 اگر یه جا با هم دعوا کردیم یه جا دیگه تحویلت گرفتم تعجب نکن ، من فقط داده بی اهمیت توی ذهنم نگه نمیدارم و اسم کاربری ها رو حفظ نمیکنم ، کلا به مقوله ببین چی میگه نه اینکه کی میگه بیشتر معتقدم تا تیم بندی توی سایت ، با تشکر 🥳
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
حس میکنم از خواب بیدار میشم از شدت تکون هاش اذیت میشم انقدر تکون میخوره .شما قبلش تپل بودی؟
آره من با کمی اضافه وزن وارد بارداری شدم ولی جفتم هم قدامیه
نظر موافقتون چیه کامنتی که توی تاپیک پربازدید گذاشته شده لایک نکنیم؟ 😵💫 اگر یه جا با هم دعوا کردیم یه جا دیگه تحویلت گرفتم تعجب نکن ، من فقط داده بی اهمیت توی ذهنم نگه نمیدارم و اسم کاربری ها رو حفظ نمیکنم ، کلا به مقوله ببین چی میگه نه اینکه کی میگه بیشتر معتقدم تا تیم بندی توی سایت ، با تشکر 🥳
همون باعث میشه حس نکنی منم لاغر نبودما اما قبل یارداری رژیم گرفتم و توی بارداری تا ماه ۶ بخاطر ویار ...
منم توی بارداری زیاد وزن اضافه نکردم تا این لحظه ۶ کیلو اضافه کردم
دلم میخواد زودتر زایمان کنم فقط