سلام خانما،از دیشب دختر ۱۱ ماهم،سرفه و آب ریزش و عطسه و خیلی ام گریه های ناجور می کرد،تا اینکه صبح بردم درمونگاه ارمغان(یک قطره نورمونیکس برای گرفتگی بینی،و برای گلوش قطره پلارژین داد)که متاسفانه دخترم بعد اینکه قطره پلارژین دادم بالا آورد حتی پاراکید هم برای تبش می دم بالا میاره،دوباره شب رفتم بیمارستان صارم ایبوکسیر و ستیریزین داد،قبل خوای تب بچم ۳۷ بود الان شده ۳۸ و اگه بیدارش کنم به شدت گریه و جیغ های شدید می کشه و حالش بد میشه،چیکار کنم؟؟؟با دستمال گذاشتن رو سینه و پا می تونم تبو کنترل کنم؟؟؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
با افتخار پرورده کوردم💃🏻❤ لطفاااا منو تو تاپیک های حس ششمی تگ نکنید حسم قویه اما نمی خوام به عنوان حس ششم معروف شم و درخواست دوستی هم اصلا ندید قبول نمیکنم ،با تچکر😁❤️
سریع شیاف بذارو با دستمال مرطوب ولرم تبش رو بیار پایین. خوایم باشه اشکال نداره، من آنقدر شده بچه م تو خواب اینطور تبش بالا رفته و سریع پوشکش رو باز کردم شیاف گذاشتم.