2777
2789
عنوان

رو پا خوابوندن نوزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 146 بازدید | 26 پست

من بچه ام شیر میدادم همش باهاش حرف میزدم ماشاالله ساکت بود فقط مینشست گوش میداد قصه براش تعریف میکردم نمیفهمید چی میگم ولی صدای گربه هاپو اینا در میاوردم واسش واسش جالب بود  اصلاً هم گریه نمیکرد دیگه خسته میشد  خودش میخوابید   اگه رو پا تکونش بدی دیگه عادت میکنه  من هیچوقت رو پا تکون ندادم  یا بزار خودش بازی کنه چیزای براق آویزون کن خودش بازی میکنی میخوابه 

فکر نکنم اینجوری بخوابه ، اخه خیلی خوابش بگیره هی نق میزنه گریه میکنه

باهاش یواش صحبت کنید ، جاشو کمک کنید عوض کنید، یکم به پهلو بشه، به پشت باشه، پهلوی بعدی ( با کمک بالشتک) من دخترمو اینجور می خوابوندم ولی اونذروش به شکم خوابوندن با بالشت زیرسر بسیار خطرناکه اصلا انجام ندین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اخه چجوری یادش دادین

گذاشتم تو جاش ، برنامه اهنگ های خواب نوزاد رو دانلود کردم

یکیش صدا ابه یکیش سشوار و....

کنارش دراز میکشیدم یا موهاشو نوازش دادم یا اروم اروم روی کمرش 

اوایل خیلییی بی قراری میکرد ی خانم تو سایت گفت اولش هر دو اذیت میشی خسته نشی بزاریش رو پات تحمل کن عادت میکنه واقعا هم شد و خلاص شدم

من پاهام بی جون میشد و بچه هی بزرگ و سنگین میشه

خواهر من تا دو سالگی بچه هلاک شد

منم تا ۵ ، ۶ ماهگی گرفتم دیگه

باهاش یواش صحبت کنید ، جاشو کمک کنید عوض کنید، یکم به پهلو بشه، به پشت باشه، پهلوی بعدی ( با کمک بال ...

فردا این روشو امتحان میکنم ببینم میخوابه یا نه 

نه دمر که اصلا

یه صلوات برای نوزادم میفرستی 🙏
دخترمو به شکم میخابونم آروم میزنم پشتش میخابعاز ۱ ماهگی به بعدش اینکارو میکردم تا الان ک هشت ماهشعپس ...

بچه منم عاشق رو شکم خوابیدنه چهار ماهشه ولی همه بهم میگن نخوابونش رو شکم

خداروشکر نشدنو اینکه من خودم وقتی خابشون سنگین بشه صاف شون میکنم

عزیزم العی شکر که برای شما به خیر گذشته ولی این خیلی رایجه، خفگی در خواب ممکنه به اندازه چند ثانیه بهش اکسیژن نرسه و خفه بشه ، زیر ۱سال خطرناکه، نوزاد که بدتر چون غلت هم نمی تونه بزنه حتی

گذاشتم تو جاش ، برنامه اهنگ های خواب نوزاد رو دانلود کردمیکیش صدا ابه یکیش سشوار و....کنارش دراز میک ...

اوایل میگید بی قراری میکرد یعنی با این روش نمیخوابید 

بعد اون اوایل چجوری به خواب میرفت؟

یه صلوات برای نوزادم میفرستی 🙏
عزیزم العی شکر که برای شما به خیر گذشته ولی این خیلی رایجه، خفگی در خواب ممکنه به اندازه چند ثانیه ب ...

گل الان بچه ک تازه بدنیا اومده آنقدر تموم میخوره ک حد نداره

بچه فامیل همسرم الان ۴۵ روزه شه

انقد تکون خورده که شلوارش از پاش در اومده 

بچه از شیش ماه به بعد دیگه می‌تونه غلت بزنه ک

اره پتویی چیزی نباید کنارش باشه چون احتمال خفگی زیاده اما این روش نه

البته بازم میگم من خوابشون سنگین بشه صاف شون میکنم هواسم هست

گل الان بچه ک تازه بدنیا اومده آنقدر تموم میخوره ک حد ندارهبچه فامیل همسرم الان ۴۵ روزه شهانقد تکون ...

دختر خودمم خیلی وول می خورد از اول ولی غلت رو از ۵،۶ ماهگی میزنن، ولی تا یکسالگی رو تمام پزشکا میگن که خیلی خطرناکه به شکم بخوابن، برای خواب من تا ۳سالگی پتو نمینداختم روش، کیسه خواب می پوشید می خوابید 😂