2777
2789
سلام عزیزم حتما برنامه ایزی تریدر از خود صفحه کارگزاری دانلود و نصب کنید گلم واحد خرید عیار گرم نیس ...

همش برام این پیامو میده..فقط بصورت مهمان میتونم وارد بشم..مشکلی نیست؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خود برنامه رو نصب کن ی لینکی داره تو بازارم فکر کنم باشه نام کاربری و رمز عبور هم درست کن

همه اینارو دارم..

اصلا نمیشه..فقط بصورت مهمان میتونم برم...

حالا بصورت مهمان رفتم..خرید زدم ..پیام خطا زد

همه اینارو دارم..اصلا نمیشه..فقط بصورت مهمان میتونم برم...حالا بصورت مهمان رفتم..خرید زدم ..پیام خطا ...

تایم خرید 12 تا 3 ظهر هستش 

به کارگزاری زنگ بزن بگو چرا فقط به عنوان مهمان وارد میشم راهنماییت میکنن بنظرم توی مفید کاربری نساختی یا ثبت نام نکرده باشی

سلام عزیزم مرسی ازراهنماییت ازکجاشروع کنم یه مطالعه من هیچی ازصندوق هانمیدونم

واقعیت نمیدونم در مورد خود صندوق کجا مطلبی نوشته شده 

ی سرچ کنید شاید مطلبی پیدا کردی 

اما اگر بخواهید ورود کنید اولین اقدام داشتن کد بورسی و احراز هویت هستش  قدم بعدی ثبت نام در کارگزاری هست 

ببین مثلا ی پولی دستته که نمیخوای سپردم کنی و ماهانه نیاز داری میتونی صندوق های درآمد ثابت بخری ماهانه بهت سود میده و هر وقت بخوای میتونی بفروشی 

با بورس باز وبسته میشه و جمعه که بورس تعطیل اینام قابل معامله نیستن

اگر دوست داری زنگ بزن به مفید و در مورد طرح حامی ازشون سوال بپرس بنظرم این طرح خوبه نیاز به خرید و فروشم نداره تو کارگزاری مفید پول واریز میکنی و این طرح فعال میکنی سود بهت تعلق میگیره ماهانه هر وقتم خواستی درخواست وجه میزنی سودشم ماهانه هر ده تومن حدود 200 میده

واقعیت نمیدونم در مورد خود صندوق کجا مطلبی نوشته شده ی سرچ کنید شاید مطلبی پیدا کردی اما اگر بخواهید ...

سلام عزیزم. ممنون از راهنماییت

من الان کد بورسی دارم، میخوام داخل طرح حامی پول بذارم، 

اولش کجا باید ثبت نام کنم؟ ایزی تریدر رو نصب کنم اونجا انجام بدم؟

اگه زحمتت نیست کامل بگی چکار کنم ممنون میشم😘

مثل سهام میمونه خریدش کارمزدش کمه به راحتی خرید فروش میشه نیاز به پرداخت اجرت نداره من با میلی کار ...

دامادمون هر چی پول داشت تو بورس باخت خیلی مزخرفه 

مثل قمار می مونه 

پولتون و تو بورس نذارید 🚫🚫🚫🚫🚫🚫

سلام عزیزم. ممنون از راهنماییتمن الان کد بورسی دارم، میخوام داخل طرح حامی پول بذارم، اولش کجا باید ث ...

بزنید ثبت نام در کارگزاری مفید و برنامه نصب کنید و رمز و کاربری بسازید و به پشتیبان مفید بگید براتون فعال کنه و راهنماییتون میکونه

دوستانی که من راهنمایی میکنم هر کس با اختیار خودش باید تصمیم بگیر منم مثل شمام اطلاعاتی ندارم و اصراریم ندارم اون چیزی که از چند نفر یاد گرفتم دارم میگم هرکس مسئول کار خودش 

دوستانی که من راهنمایی میکنم هر کس با اختیار خودش باید تصمیم بگیر منم مثل شمام اطلاعاتی ندارم و اصرا ...

من خواهرانه بهت میگم اگه اطلاعی نداری وارد نشو واقعا ضرر می کنی 

خواهر من نزدیک 1 میلیارد ضرر کرد