2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چه مزایایی داره نسبت به میلی گلد؟

مثل سهام میمونه خریدش کارمزدش کمه به راحتی خرید فروش میشه نیاز به پرداخت اجرت نداره  من با میلی کار نکردم عیار از 100 تومن به بالا میشه خرید 

فروشم 500 به بالاس 

عیار با سکه و طلا بالا پایین میشه

سلام من بخوام عیار بخرم اولین پله چه کاری باید انجام بدم 

خیلی وقته میام نی نی سایت ،واین کاربریه سوممه                 نمیدونم چی شده از ادم های اطرافم زده شدم ،دیگه دوستشون ندارم  خدایا شکررررررررررررر عاشقتم خدااااااااااااا     خدایا خودت هوامو داشته باش   
سلام من کلی سوال دارم گلمامروز کد بورسی گرفتمکارگزاری مفید دارمقصد دارم ۲ گرم عیار بخرمروش خرید رو ب ...

سلام عزیزم حتما  برنامه ایزی تریدر از خود صفحه کارگزاری دانلود و نصب کنید گلم واحد خرید عیار گرم نیست 

مثلا الان عیار روی 11600 تومن مثلا 100 تاش میشه یک میلیون و شانزده تومن این جوریه برنامه ریختی بگو کامل بهت بگم 

بچه ها حساب کاربری شارژ باید بکنید برای این کار تو قسمت واریز وجه داخل برنامه میرید و مبلغ مورد نیاز شارژ میکنید 

حالا قسمت پایین زده پرتفو روش می‌زنید سهامی که خریدید مشخصه 

اگرم نخریدید بالا یک علامت ذره بین می‌زنید روش و عیار تایپ میکنید و می‌زنید روش تعداد اردر های خرید و فروش میاد شما رو قسمت خرید می‌زنید و رو قسمت تعداد هرچی مد نظرتون روی مبلغ هم قیمتی که داره معامله میشه می‌زنید و در آخر می‌زنید و تایید میکنید