2777
2789

چند روزه ؟

چند تومن ؟ 

کسی می‌دونه ؟؟

هزینه بچه شش هفت ساله چقدره تو این سفر ؟

برای سلامتی آقا امام زمان (عج) و همه بچه ها و  آرامش هممون یه صلوات می فرستید... امیری حسین و نعم الامیر ...خیلی محتاج دعام لینک حذف تاپیک

خرداد رفتیم . کاروان حج و زیارت ‌‌. یک هفته .نفری ۱۹میلیون هوایی . بچه شش ساله چون خوراک و تخت هتل و صندلی هواپیما داره فقط یکم کمتره حدودا  یک میلیون کمتره 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خرداد رفتیم . کاروان حج و زیارت ‌‌. یک هفته .نفری ۱۹میلیون هوایی . بچه شش ساله چون خوراک و تخت هتل و ...

ممنون واقعا چقد زیاد 

برای سلامتی آقا امام زمان (عج) و همه بچه ها و  آرامش هممون یه صلوات می فرستید... امیری حسین و نعم الامیر ...خیلی محتاج دعام لینک حذف تاپیک
14میلیون برا یه هفته با تور میری هتل هم داره سه روز نجف یه روز کاظمین سه روز کربلا

ممنون دوستمون بالا گفتم ۱۹ ؟

پایین تر از ۱۴ هم میشه ؟؟ 

زمینی چند ساعت راهه؟

ممنون دوستمون بالا گفتم ۱۹ ؟پایین تر از ۱۴ هم میشه ؟؟ زمینی چند ساعت راهه؟

زمینی تو محرم تخفیف زده بودن با حدود5/5میبردن سه ساعت اینا هم راهش بود خیلیم راضی بودن مشتریاشون چند ماه پیش خونده بودم توضیحات رو دقیق یادم نیس ولی 5تا7بود قیمتش 

زمینی تو محرم تخفیف زده بودن با حدود5/5میبردن سه ساعت اینا هم راهش بود خیلیم راضی بودن مشتریاشون چند ...

ممنونم .یعنی از مرز تا عراق سه ساعته؟؟؟ چند روزه بود ؟

اشکال نداره 

اگر تلگرام داری وارد کانالش شو. خیلی مهمه 

https://t.me/abbasmowzoon_live

...free Palestine🇵🇸 ... در راهِ تو کی ارزشی دارد این جان ما پاینده باد خاک ایرانِ ما🇮🇷  شادی روح حاج قاسم سلیمانی صلوات🕊️♥️

اشکال نداره اگر تلگرام داری وارد کانالش شو. خیلی مهمه https://t.me/abbasmowzoon_live

ممنون عزیزم  تل  هم ندارم.

لطف میکنید اگه چیز جالبی بود ب منم بگید   

راستی شبکه قرآن شبا یازده  و نیم زندگی پس از زندگی رو داره نشون میده تکراره پارساله

ممنون عزیزم تل هم ندارم.لطف میکنید اگه چیز جالبی بود ب منم بگید راستی شبکه قرآن شبا یازده و نیم ...

باشه عزیزم خبر رو بزاره همینجا تگت میکنم 

ممنون که اطلاع دادی خیلی برنامه خوبیه 

...free Palestine🇵🇸 ... در راهِ تو کی ارزشی دارد این جان ما پاینده باد خاک ایرانِ ما🇮🇷  شادی روح حاج قاسم سلیمانی صلوات🕊️♥️

باشه عزیزم خبر رو بزاره همینجا تگت میکنم ممنون که اطلاع دادی خیلی برنامه خوبیه

دستت درد نکنه .خواهش میکنم 

ما تازگیا یعنی اواسط شهریور می‌خواستیم بریم ۲۴ تومن میشد 

ماهم چهار نفر بودیم یکم زیاد میشد هزینش زمینی با قطار رفتیم 

از نظر من که خوب بود

عضو اکیپ جذابای سایت😍💃💃💃                    اگه امضای منو میخونی باید بهت بگم تو یه آدم فوق العاده ای هستی🥲 لازم نیست قدرت خاصی داشته باشی همین که داری تو سخت ترین شرایط لبخند میزنی و دووم میاری یعنی فوق العاده‌ای😊         حالا بریم یه کاری کنیم، همین حالا پاشو برو کاری که خیلی وقته میخوای انجام بدی ولی عقب میندازی رو انجام بده، و کارایی انجام بده که حالتو خوب میکنن.         به پوستت برس💆🏻‍♀️ برقص💃 برای خودت برنامه ریزی داشته باش و فراموش نکن تو فوق العاده‌ای❤️

ما تازگیا یعنی اواسط شهریور می‌خواستیم بریم ۲۴ تومن میشد ماهم چهار نفر بودیم یکم زیاد میشد هزینش زمی ...

قبول باشه . نفری۲۴؟؟؟؟.با زمینی نفری چقدر شد ؟ چند روزه؟