2777
2789
عنوان

چجوری حال زنداداشمو بگیرم🔥😐💀

| مشاهده متن کامل بحث + 451 بازدید | 26 پست

یبار بهش بگو خوبی عروس فامیل میدونی چیه

وقتی جای حرفی میزنه به گوش ادم میرسه

سلامتی اون ک وقتی تو بغلم میگیرمش همه ی وجودم میلرزه…نه از ترس یا از لذت،نه!!!!!!!!واسه وحشت از فردای بدون اون…!!

اول مطمین شو که شخصی که حرف آورده درست گفته 

و بعد روبرو کن تا متوجه رفتارزشتش بشه

ضمنا به مادرتون بگید هیچ وقت توی هیچ چیز زیاده روی نکنه چه خوبی چه بدی و با هر کس مثل خودش و در حد لیاقتش رفتار کنه 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یبار بهش بگو خوبی عروس فامیل میدونی چیهوقتی جای حرفی میزنه به گوش ادم میرسه

افرین

من و تو مالِ همیم همین، باقیش حاشیه‌اس✨ عکس پروفایلم کپی خودمه🥹😍 we fell in love in October 🩵 مگه مموریه پاک شیم از تو ذهن هم، تو یه لکه خونی رو پیرهن سفیدم🩸

شاید واسه شما مادر خوبیه واسه اون مادرشوهر خوبی نیست خب همه ادما به نظرشون مهربون میاد کی میاد بگه م ...

هر چی هم باشه باید تو خونواده حلش کنه. بیاد رک حرفشو بزنه حق نداره پشت سر بد بگه کاش عروس ها به این درجه از شعور برسن 

هر چی هم باشه باید تو خونواده حلش کنه. بیاد رک حرفشو بزنه حق نداره پشت سر بد بگه کاش عروس ها به این ...

هروقت ازدواج کردی بعد بیا اظهارنظر کن شمام قطعا از این خواهرشوهرایی ک مادرتون فاطگه زهراس عروستون دختر شمر 

هر چی هم باشه باید تو خونواده حلش کنه. بیاد رک حرفشو بزنه حق نداره پشت سر بد بگه کاش عروس ها به این ...

خب تاپیکتو در مورد زنداداشت دیدم دقیقا درست حدس زدم🤣🤣شما هم بجایی که بیایی اینجا تاپیک بزنی برو به خوودش مستقیم بگو کاش خانواده شوهرا به این درک و شعور برین!!!

هروقت ازدواج کردی بعد بیا اظهارنظر کن شمام قطعا از این خواهرشوهرایی ک مادرتون فاطگه زهراس عروستون دخ ...

شما هم از اون زن داداش هایی جرات ندارن تو روی آدم چیزی بگن فقط بلدن پشت سر زر بزنن

شما هم از اون زن داداش هایی جرات ندارن تو روی آدم چیزی بگن فقط بلدن پشت سر زر بزنن

من به کوری چشم دشمنامون با خانواده شوهرم مشکلی ندارم اهل گله هم نیستم ولی امثال شماهارو زیاد دیدم

من به کوری چشم دشمنامون با خانواده شوهرم مشکلی ندارم اهل گله هم نیستم ولی امثال شماهارو زیاد دیدم

پس چرا مثل عقده ای ها طرف زن داداش استاتر رو گرفتی. در ضمن در اون حدی نبودی برم تاپیک قبلی هاتو شخم بزنم ببینم چی گفتی