2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من تو ۲ هفته ۴/۵ کیلو کم کردم فقط با قطع مصرف کربو هیدرات

کدوم مواد غذایی رو حذف کردی عزیزم 

متاهل و متعهد درخواست دوستی آقایون=رد و تحویل اسکرین شات درخواست به نی نی یار                              

کدوم مواد غذایی رو حذف کردی عزیزم

قند ،شیرینی جات ،هله هوله ، میوه های که قند زیاد داره مثل خربزه،هندوانه ،موز ،طالبی ، نان و برنج میخورم ولی کم ،حذف ماکارونی ،کیک ،کلوچه ،بستنی 

قند ،شیرینی جات ،هله هوله ، میوه های که قند زیاد داره مثل خربزه،هندوانه ،موز ،طالبی ، نان و برنج میخ ...

مرسی گلم 😘

منم 10 کیلو کم کنم اوکی میشم امیدوارم بشه

چون عادت بدی ک دارم ریزه خواریه و علاقه ذاتی ب شیرین جات 

مرسی گلم 😘منم 10 کیلو کم کنم اوکی میشم امیدوارم بشهچون عادت بدی ک دارم ریزه خواریه و علاقه ذاتی ب ش ...

من فقط شکم دارم از زایمان اولم مونده ،رفتم جراحی زیبایی برا شکم دکتر قبول نکرد عمل کنه ،گفت برو پیش دکتر تغذیه.الان از ۲ مهر دارم طبق برنامه دکتر تغذیه پیش میرم 

من فقط شکم دارم از زایمان اولم مونده ،رفتم جراحی زیبایی برا شکم دکتر قبول نکرد عمل کنه ،گفت برو پیش ...

من دوسال پیش با دکتر طی یک سال 26 کیلو کم کردم رژیم تثبیت هم گرفتم اما الان یه ساله نرفتم دوباره 10 کیلو اضافه کردم