2777
2789
جالبه

عزیزم  انقدر سر این چیزا حساس نشو نمیدونم چندمی الان ولی این فکرا اذیت کنندس حسادت سر مدرسه اخه؟؟ من بودم دیگه الان وضعیتم چی شد؟؟ اگه نمیتونی بری کلا بیخیالش شو بچسب به کلاس انلاین یا خصوصی تقویت کن درستو من یکیو دیدم دولتی بود سه سال موند پزشکی اورد تازه با شرایط نهایی مدرسه انچنان دیگه مهم نیست 

More water flowed under the bridge, people changed their minds
عزیزم کلا دوازدهمی ها بیشترشون کلاس نمیرن. ولی سال‌های قبل حسابی باهاشون کارشده ونحوه ی درست درس خون ...

شاید باورتون نشه ولی سالای قبل هم کلاسو اکثرا میپیچوندن میرفتن با استادای مختلف کلاس اگه طریقه تست زنی رو قشنگ یاد میدادن که انقدر هزینه برای کلاس و مشاور نمیکردیم مدرسه تاثیر داره ولی اینجوری هم که میگید نیست فقط جو مدرسس که خیلی توی درس خوندن کمک میکنه معلما یکی دوتاشون خیلی عالی در میان 

More water flowed under the bridge, people changed their minds

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام.اولا معلماشون نمونه و دولتی فقط رسمی ان ولی تیزهوشان نه لزوما/دوما مدارس تیزهوشان جو رقابتی هست و بیشتر باید توش درس بخونی/نتایجشم که کاملا مشخص میکنه چقدر فرق دارن.همیشه یچه های تیزهوشان به راحتی رتبه تک و دورقمی میارن

یه مشاور تحصیلی با دغدغه هایی متفاوت....
عزیزم انقدر سر این چیزا حساس نشو نمیدونم چندمی الان ولی این فکرا اذیت کنندس حسادت سر مدرسه اخه؟؟ من ...

نهمم به نظرت چه درسایی رو واسه رشته تجربی برم کلاسو تقویت کنم؟ 

من مشاور سمپادم سوالی دشاتید بپرسید کمک میکمم

چه کتابایی واسه استعداد و تحلیلی و درسام بخرم و بخونم که قبول بشم و اینکه روزانه چقدر درس بخونم اصلا باید چیکار کنم قبول بشم؟