2777
2789
عنوان

رشته فنی حرفه ایی

63 بازدید | 13 پست

من الان رشته ام تجربیه اما اصلا علاقه ندارم طوری که حتی از درس خواندن هم بدم میاد به نظرتون برم فنی یا همینو ادامه بدم به بین رشته های فنی حرفه ایی کدومشون آینده بهتری داره و بازار کارش خوبه لطفاً اگه اطلاعات دارید راهنمایی کنید

طراحی و دوخت

اگر روزی ازم بپرسن چه آدمایی رو بیشتر دوس داری، میگم اون‌هایی که توی زندگی بیشتر از همه رنج کشیدن. رنج! نه به منزله غم. که غم هم میتونه شکلی از رنج باشه. رنجی که به معنی رشد و رسیدن به نورِ امید وسط تاریک ترین روزهای زندگیشون باشه. اون آدم‌ها شاید زیاد کتاب نخونده باشن. شاید سواد زیادی نداشته باشن. شاید پولدار نباشن. ولی عمیقن. انسان های عمیق رو دوس دارم. اینکه حتی با سکوتشون هم حرف های زیادی دارن. اگه یه روزی ازم بپرسن چه آدمایی رو بیشتر دوس داری، میگم اون آدمایی که با رنج قد کشیدن ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببین چیکار کنم کمکم کن خیلی اذیت میشم هنوز اول کار علاقه ندارم کلافه میشم

از چی اذیتی دقیقا؟

نگران نباش تازه یه هفته رفتی مدرسه،یکم بگذره درست میشه

ولی درساتو خوب بخون

به نظرتون در آمدش چقدر می‌تونه باشه آینده خوبی داره؟

درامدش بستگی به خودت داره

طراحی لباس بخونی یا طراحی دوخت ،مزون بزنی یا تولیدی کار کنی یا .....

آینده خوبی هم داره بله میتونی مهاجرت کنی بقیه کشورا هم الان به این نوع رشته ها نیاز دارن

اگر روزی ازم بپرسن چه آدمایی رو بیشتر دوس داری، میگم اون‌هایی که توی زندگی بیشتر از همه رنج کشیدن. رنج! نه به منزله غم. که غم هم میتونه شکلی از رنج باشه. رنجی که به معنی رشد و رسیدن به نورِ امید وسط تاریک ترین روزهای زندگیشون باشه. اون آدم‌ها شاید زیاد کتاب نخونده باشن. شاید سواد زیادی نداشته باشن. شاید پولدار نباشن. ولی عمیقن. انسان های عمیق رو دوس دارم. اینکه حتی با سکوتشون هم حرف های زیادی دارن. اگه یه روزی ازم بپرسن چه آدمایی رو بیشتر دوس داری، میگم اون آدمایی که با رنج قد کشیدن ...
درامدش بستگی به خودت دارهطراحی لباس بخونی یا طراحی دوخت ،مزون بزنی یا تولیدی کار کنی یا .....آینده خ ...

به نظرتون من الان میتونم تغییر رشته بدم یا باید صبر کنم که دهم تموم شه برای سال بعد تغییر رشته بدم؟

به نظرتون من الان میتونم تغییر رشته بدم یا باید صبر کنم که دهم تموم شه برای سال بعد تغییر رشته بدم؟

با مدیرت صحبت کن اگر ظرفیت تکمیل نشده باشه ممکنه اجازه بدن اگر نه صبر کن تا سال بعد