2777
2789
عنوان

با دوس دختر داداشم دعوا کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 533 بازدید | 26 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
چرا باهاش بحث کردی؟ درجا گوشی رو قطع میکردی خب، دهن به دهن هرکسی که نباید بشه آدم

مامانم هول کرده بود عصبی شده بودم 

مامانم میگفت چرا این دختره زنگ زده خونه من داد و بیداد میکنه سر یه میلیون پول 

خیلی ناراحت شدم واسه دیدن مامانم

به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت ... غصه هم می گذرد ( سهراب سپهری )
برید قربونی بدین یه سلیطه از زندگیتون رفته بیرون صدقه بزارید کنار

خیلی آنرمال بود داداشم میگفت که همش بهش گیر میده میکه با دوستات نرو بیرون 

ساعت ۸ شب خونه باش ، نمیدونم اینجا نرو ، مهمونی خانوادگی نرو 

فلان کارو نکن 

خلمون کرده بود میگفت خواهرتو نرسون دانشگاه اونجا دختر زیاده 

اگ بازم زنگ زد بگو تا عکسا و پیاماتو نشون بابات ندادم که جرت بده خفه شو و دیگه زنگ نزن چون دفعه بعد میام دم در خونتون ابرو تو میبرم پیش همسایه ها هم نودت هم خانوادت بدبخت گدا تو ک جنبه نداری وارد رابطه نشو 

بلاکش کن گدارو... پول رفت و آمدتم باید پسره بدبخت بده؟؟

بعضیا جداً زالو ان.

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶

پولو‌ بندازین جلوشبگو اینارو‌ اون خانواده نداشتن یادت ندادن که من یادت میدمتو رابطه این چیزا نیست هر ...

نه عزیزم پوله چیو بندازه جلوش ؟ مگه اون این حرفا براش مهمه ، اون فقط پول میخواد گداست

نه عزیزم پوله چیو بندازه جلوش ؟ مگه اون این حرفا براش مهمه ، اون فقط پول میخواد گداست

بندازه جلوش دیگه

گدا پول می‌خواد 

خدایا‌شروع‌سخن‌نامِ‌توست‌  وجودم‌به‌هر‌لحظه‌آرامِ‌توست . . .💗زن‌اینده ممد‌هستم😍😂(ولی‌خب‌شما‌همون‌حال‌رو‌در‌نظر‌بگیرید)😂طرز‌حرف‌زدن‌شما‌نشانه‌شخصیت‌شماست‌،پس‌توهین‌نکن!🌱اگر‌امضامو‌میبینی‌برای‌رسیدن‌بهش‌برام‌صلوات‌بفرست.💙
بندازه جلوش دیگهگدا پول می‌خواد

اخه من یه تومن واسه چی بدم 😂 به داداشم گفتم زنگ زدده بود بهش دیگه نمیدونم چیا گفته