2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها تو سنین مختلف نیازها و تغییراتی دارن ماه به ماه سال به سال از بدو تولد

بر حسب سنش جستجو کن ببین تو چه مرحله ایه و این مراحل رو جدی بگیر مثلا بچه ای که دوره گذر از اضطراب جدایی رو طی نکرده تا اخر عمرش درگیره

بچه ای که مهارتهای ارتباطی اجتماعی رو در هر دوره از زند‌گیش آموزش نبینه دچار مشکل و بی قراری میشه و ...

عجب 

خب سنش کمه بچه... اشکال نداره بچها تو این سن طبیعی وابستگیشون اما خودت سعی ک وقتی همجین حایی میرید بهش بکو مامان برو توحیاط پیش بابا.. اونجا بچها هستن و...حالا پسر من یسر پیشه باباشه فقط یکم میاد پیش من و میره. 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
خب سنش کمه بچه... اشکال نداره بچها تو این سن طبیعی وابستگیشون اما خودت سعی ک وقتی همجین حایی میرید ب ...

من که با اینکه ۸ ساله شه اصلا از خودم جداش نمیکنم مثل خواجه حرم سرا همه ش تو زنونه ست😂😂مردها که اصلا مراقبت نمیکنن از بچه اگه دادی دستشون تازه شب باید ۳ ساعت بگردی بچتو پیدا کنی

من که با اینکه ۸ ساله شه اصلا از خودم جداش نمیکنم مثل خواجه حرم سرا همه ش تو زنونه ست😂😂مردها که اص ...

😂نه من خداروشکر شوهرم مراقبه میدونه من حساسم. ولی پسرم خودش میخواد اونجا باشه منم زورش نمیکنم

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻