2777
2789

سلام به همه پسرم ۹ ماهشه و بیضه هاش هنوز پایین نیومده قراره عمل بشه و مشکل تنگی دریچه ریوی و سوراخ قلب هم داره ولی دکتری که میخواد عمل کنه در جریان مشکل قلب نیست نوبتش اخر ماهه که پرونده رو ببریم ببینه و نظر قطعی بده لطفا اگر کسی تجربه ای داره منو از نگرانی دربیاره 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چون پسرمن همین مشکل سوراخ تو قلب داشت یک‌سالگی بردم پیش فریدون آشنایی گفت بسته شد نه ماه شش ماه هم ب ...

نه قطعی نگفته دکتر گفت ممکنه بسته بشه ممکنه نشه باید تحت نظر باشه و صبر کنید ولی عمل بیضه رو نمیشه عقب انداخت قبل یکسالگی باید عمل بشه ولی میترسم با مشکل قلبی بیهوشی براش خطرناک باشه من صد بار میمیرم و زنده میشیم تا اخر ماه بشه و از دکتر بپرسم

منم سوراخی قلب داشتم ولی ۶ سالگی عمل کردم 

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
انشالله سلامت باشید من مشکلم اینه که با وجود سوراخ و تنگی دریچه ریوی اگه بیهوش بشه خطرناک نیست؟

فدات انشالله ک بچه ی شمام خوب شه هرچی زودتر عملش بی خطر باشه 

حتما باید سن پایین عمل کنن دکترا نگفتن بمونه یخورده بزرگتر شه ؟؟؟  فک نکنم بیهوشی اندازه سنش میزنن بهش  باز ببر چندجااا ببین نظر دکترا چیههه 

فقط یکجا نبر 

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
انشالله سلامت باشید من مشکلم اینه که با وجود سوراخ و تنگی دریچه ریوی اگه بیهوش بشه خطرناک نیست؟

باید به دکترش میگفتی خطرناک که هست شاید عمل نکنند

انسان ها همان چیزی هستند که در آینه می بینند😎🥺😔

کدوم شهری ببر پیش دکتر خالق نژاد روی دستش دکتر نیست

میگم که وقت دکترش اخر ماهه الان گفتم شاید کسی تجربه داشته باشه من یه کم اروم بگیرم

من بخاطر همین سوراخ قلب اش سن پایین عمل اش نکردم چون پسرم هیپوپادیاس خفیف داره باید عمل شه

2810