2777
2789

جوکر خانم ها خوب بودا ولی جوکر آقایون برام بیشتر خنده دار تر بود نمیدونم چرا ولی زیاد به قسمت خانم ها نخندیدم ولی اومدنشون به جوکر واقعا قشنگ بود 

خانم ها محدودترن آقایون راحت میزنن میرقصن حتی شوخی جنسی میکنن 

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                              سپاس یزدان دختری ایرانی ام/یگانه پرستم  اهورایی ام      بی نام تو وطن نیز نام و نشان نداردکوروش بزرگ♥️      چو غرش شیران گذشت و رفت عوعوی سگان شما نیز بگذرد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانم ها خیلی بهتر بودن، جو بینشون رفاقتی بود.اقایون خیلی خشک بودن به نظرم

کاش فصل بعدی هم خانما بودن

در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...
2805

هانما یکم محدودن 

مثلا آقایون میتونن بخونن برقصن شوخیای فیزیکی و لفظیشون زیاده ولی رو خانم خساسیت زیادی هست در نتیجه نمیتونن خود واقعیشونو نشون بدن 

از سال ۹۶عضوم اما برای بار دهم با دهمین شماره تعلیق شدم چون حرف دلمو گفتم و به مزاج نینی سایت خوش نیومد(به کسی هم توهین نکردم)😂این دفعه سعی‌میکنم جلو خودمو بگیرم🙊

واقعا من با خانما خیلی خندیدم،آقایون هم باحال بود ولی نهایتا یه لبخند کوچیک میزدم،، بنظرم خانما ذاتا بامزه بودن حتی بدون اینکه کاری انجام میدادن،، ولی آقایون تا وقتی که یه چالش براشون نمیذاشتن آدم پوکر بهشون زل میزد 😂😐😔

اگه اونجور که بهرنگ علوی میفتاد وسط قر میداد نرگس محمدی هم دستش باز بود قطعا جوکر خانما بهتر میشد با اینهمه محدویت بازم خوب بود 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت

سری قبل آقایون یکی از مزخرف ترین جوک ها بود 

که بجای خنده آدمی گریه ش می گرفت برای این همه ضلالت اخلاقی 

فقط با شوخی های هزل می خواستند خنده بگیرند 

مزخرف به تمام معنا 

ولی خانوم ها باحال بود