2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

توی اسللم در مورد لزوم حجاب و پوشیدگی اندام زنان هم آیات قرآن را داریم و هم روایات و همینطور شیوه عملی زنوگی خانم فاطمه زهرا

بنابراین اصل بر پوشیدگی هست 

با توجه بر همون روایات چادر اون میزان پوشیدگی را بیشتر تامین می کنه و در عرف بعنوان حجاب برتر شناخته می شه

این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆

سلام. تا اونجاییکه من اطلاع دارم و مطالعه کردم، در قرآن حدود حجاب کاملا مشخص شده و از جلباب به عنوان پوشاننده بدن زنان به جز گردی صورت و دست ها تا مچ ذکر شده ولی اینکه چادر به عنوان حجاب برتر در نظر گرفته بشه، ذکر نشده. اگر شخصی بتونه به شکل صحیح از چادر استفاده بکنه، قطعا چادر حجاب برتر هست چون؛ حکمت‏هاى حجاب در چادر بیشتر یافت میشه، گرچه پوشیدن چادر واجب نیست. حجاب منحصر در چادر و حتى مانتو نیست، بلکه هر لباسى که غیر از گردی صورت و دست‏ ها تا مچ را بپوشونه و موجب تحریک و جلب توجه نامحرم نشه کافیه ولى باید توجه کنیم که همون طور که بقیه واجبات مراتب مختلفى دارن حجاب هم مراتب خوب، متوسط و خوب‏تر رو داره و عقل هم میگه که چادر حجاب برتر محسوب میشه.

دانشجو پزشکی