2777
2789

بچها این ادم دوست اجتماعی مذکر منه بعد کلا ازم درمورد پریودی و اینا پرسید  براش توضیح دادم ببینین خوب گفتم 

هرجاشو اشتباه گفتم بگید درستش کنم 

ببین پریودی اصلا یک روند عجیبیه
از یک هفته قبلش علائمش نشون میده
علائمشم بیحوصلگی اعصاب خوردی سردرد کمر درد دل درده
بعد  ادم دل نازک گریه اش میگیره ناامیدی
احساسات به اوج خودش میرسه اینجور برات بگم ک توی پریودی دخترا میتونن حتی برای مورچه ها هم گریه کنن

بعد ک پریود میشی یکم ذهنت ازاد میشه بیشتر فشارش روزای قبل پریودیه ک معروفه به پی ام اس
بعد ک پریود میشی درد جسمی شروع میشه
تا دو سه روز اول خونریزی زیاد بعد دل درد کمر درد سستی بدن بعد ادمو گر میگیره یعنی مثلا خیلییی گرمت میشه  بعد یهو خیلی سردت میشه

روزای ۴ ۵ ۶ یا قسمت دوم دوره ی پریودی دیگه خونریزی کمتر میشه تبدیل به لکه بینی میشه و دیگه داره تموم میشه ادم کلافه هست ها ولی دیگه اذیت نیست

خلاصه جونم برات بگه هورمونا تو بدن خانوما سلطنت میکنن
بعد تو فرض کن بعضی ادمای نامحترم درک نمیکنن فرایندشو و مسخره میکنن!
طبق تحقیقات ۸۰ ۹۰ درصد دعوا های زوجین توی مرحله ی پریودیه چون خانوما بهونه گیر میشن و اقایونم متاسفانه درک نمیکنن منجر به دعوا میشه!

حالا اینا تجربه ی شخصیه
شاید یکی دیگه تجربه اش فرق کنه و تا اخرش تحت تاثیر فشار روحی باشه شاید یکی تا روز ۷ ام دل درد باشه
شاید یکی اصلا دل درد نشه اینا بستگی به بدن داره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اون آقا می خواسته سطح اطلاعات شما رو بسنجه که اگه احتیاج به توضیحات تکمیلی داشتین خودش در اختیارتون بذاره🙄

یخ زیر لب گفت :(چه فایده که زندگی کنی و کسی را دوست نداشته باشی ؟چه فایده که کسی را دوست داشته باشی ولی نگاهش نکنی!) روزها یخ به آفتاب نگاه می کرد. خورشید و درخت می دیدند که هر روز کوچک و کوچک تر می شود. یخ لذت می برد ،ولی خورشید نگران بود. یک روز که خورشید از خواب بیدار شد تکه ی یخ را ندید. نزدیک شد. از جای یخ ،جوی کوچکی جاری شده بود. جوی کوچک مدتی که رفت، توی زمین ناپدید شد. چند روز بعد، از همان جا، یک گل زیبا به رنگ زرد، به شکل خورشید رویید.هر جایی که آفتاب می رفت، گل هم با او می چرخید و به او نگاه می کرد.گل آفتاب گردان هنوز خورشید را دوست دارد، او هنوز عاشق خورشید است. ❤️✨