2777
2789
عنوان

اسکرین پیامکشون رو گرفتم پیام خواهرشوهرام عکسس

| مشاهده متن کامل بحث + 1065 بازدید | 55 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گفته حیا ندارم اونم گفته دروغ نمیگی که

به تو گفتن حیا نداری؟

چه بیشعورن 

محل سگ نده بهشون 

بهترین کار بی توجهیه یجوری تا مغز استخون میسوزونه که صدتا فحش و کتک نمیتونه طرفو بسوزونه

اگه دیدی جوابتو ندادم بدون نخواستم دیگه هم کلام بشم خودت شعور داشته باش برو... اگه نداری هم بمون هی بگو تا جان به جان آفرین تسلیم کنی  💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥 من یه دهه هشتادی قوی ام💪💪 تلاش کردن اولین قانون منه😎😎 دانشجوی حقوقم، دوستی ندارم چون بودنشون باعث پس رفتم میشه، یدونه رفیق فاب دارم که اونم دانشجوی علوم‌ تربیتیه🥲 برای موفق بودنم دعا کنید گوگولیا😍😍
اونا چرا حرصی شن که

نمیبینی همش ایموجی حرصی فرستاده،شمام از این به بعد مهمون خونه پدرشوهرت دعوت نکن زیادم رفت امد نکن 

منم تازگیا خیلی کم میرم راحت ترم 

سال دیگه به همه آرزوهام میرسم،حالا ببین 😎
به تو گفتن حیا نداری؟چه بیشعورن محل سگ نده بهشون بهترین کار بی توجهیه یجوری تا مغز استخون میسوزونه ک ...

نه گفته من حیا ندارم ینی بازم میام کمک 😂

خدایا در هرلحظه و همیشه مواظب دخترکم باش🩵

نمیبینی همش ایموجی حرصی فرستاده،شمام از این به بعد مهمون خونه پدرشوهرت دعوت نکن زیادم رفت امد نکن من ...

منم شوهرم مجبورم میکنه بخداا ولی دیگه زیاد نمیرم خواهرشوهر بزرگه آخر هفته ها میاد شوهر منم اخر هفته ها میره دورکاری مجبورم برم میگه اتفاقا برو حرصشو درآر

خدایا در هرلحظه و همیشه مواظب دخترکم باش🩵

2810