2777
2789
عنوان

اونقد دیشب گفتید عکس بگیر گرفتم بیاید ببینید

| مشاهده متن کامل بحث + 11012 بازدید | 230 پست
خب صورتم چاقه دماغم بزرگه چشمام ریز ک بی حالت و تا ب تا هست صورتم جوش لگ داره بنظرت لاغر کنم بهتر می ...

دماغت به صورتت میاد چشمات تو عکس که نرماله  حساس نشدی؟ اره لاغر کنی تغییر میکنی تنها ایرادی که دیدم همینه و غبغتو برداری

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به پوستت برس روتین منظم طرز ارایشت رو عوض کن و خط چشم حور دیگه بکشیکمم وزنتو بیار پایین یکم مدل موها ...

خط چشمم تتو هست اصلا از این چیزا سر در نمیارم مثلا موهام چجوری کنم پیشونیم بلنده چتری هم بهم نمیاد

وا نه دماغم خیلی بزرگه چشمام بی حالته پیشونی بلند داغون

پیشونی بلند با چتری حل میشه 

چاقی صورت با لاغر کردن

چشم با اکستیشن مژه

اینکاررو انحام بدی زیباتر میشی مطمئن باشد

در ضمن دلداری الکی هم نمیدم چون صورتت واقعا خوبه فقط یخورده به تغییرات نیاز داره

همین الان فکر میکنی چند سالمه

بین 30 تا 35 اینا.رنگ مو رو کلی گفتم همیشه خانوما نباید رنگایی بزارت که خیلی سنشون بالا بزنه .

انقدر بدم میاد هرچی میشه هی نی نی یارو صدا میکنید. متنفرررررم. گزارش زن های همیشه در صحنه هم دلم میخواد تک تیر بزنم بهشون

بزار من رک و پوست کنده بهت بگم نه می‌خوام بهت اعتماد بنفس بدم نه چیزی... صورت معمولی خوبی داره برعکس بینی آت فکر میکنم به این گردی صورتت میاد.. فکر فکر میکنم حالت موهات بد هست و اون جوش های صورت که اینها قابل درمان هستند و ابروهات باید درست تر بشن

من ۱۷/۱۸ سالم که بود تنها حسنی که صورتم داشت این بود که پوست و موهام روشن بود ، دماغ بد ،چشمای ریز چاق بودم 

اول لاغر شدم که صورتم اب شد چشمام افتاد بیرون روتین انجام دادم پوستم شد به قول خارجیا مثل شیر بعدم بینیمو عمل کردم و یه کم خیلی کم فیلر تزریق کردم 

الان هر کس میبینتم بهم میگه خوشگلی یا خیلیا ازم میپرسن اصالتا ایرانیی ؟ 

چهره خوبم مثل بقیه چیزای دیگه زندگی ساختنیه ، خودت باید بخوای 

2810